۱۴۰۵-۰۷-۱۰

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

روزنامه‌نگار سومالیایی بر اثر تیراندازی در بایدوا جان باخت

بشیر محمد عبداللهی، روزنامه‌نگار سومالیایی، بر اثر جراحات ناشی از تیراندازی هنگام درگیری میان نیروهای دولتی و شبه‌نظامیان در شهر بایدوا جان باخت.
روزنامه‌نگار سومالیایی بر اثر تیراندازی در بایدوا جان باخت

بشیر محمد عبداللهی، روزنامه‌نگار سومالیایی، بر اثر جراحات ناشی از تیراندازی هنگام درگیری میان نیروهای دولتی و شبه‌نظامیان در شهر بایدوا جان باخت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران؛ عبداللهی که برای شبکه رسانه‌ای آرلادی کار می‌کرد، روز ۳ سپتامبر هنگام رفتن به محل کار خود با افراد مسلح روبه‌رو شد. به گفته اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران سوم، افراد مسلح از محل زندگی و نام رسانه کارش، دو بار از پشت به او شلیک کردند.

او پس از تیراندازی به بیمارستان منتقل و تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما چهار روز بعد، در ۷ سپتامبر، بر اثر شدت جراحات جان باخت.

درگیری‌های ۳ سپتامبر در حومه بایدوا همچنین دست‌کم یک غیرنظامی را کشته و ۷۱ نفر، از جمله ۱۵ زن، را زخمی کرد.

فدراسیون‌های روزنامه‌نگاران و روزنامه‌های ملی روزنامه‌نگاران سومالی این حمله را محکوم کردند و از مقام‌های سومالی خواست‌اند درباره کشته شدن عبداللهی تحقیق و آن بین را شناسایی و پیگرد قرار دهند.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=26973

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.