۱۴۰۵-۰۷-۱۰

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

هدف قرار دادن و ارعاب خبرنگاران از سوی تروریست‌ها سر می‌زند، نه نیرو‌های نظامی

حاتوم گفت: خبرنگاران فلسطینی در سخت‌ترین شرایط تحت اشغال، شجاعانه حقیقت میدان را به جهان مخابره می‌کنند.
هدف قرار دادن و ارعاب خبرنگاران از سوی تروریست‌ها سر می‌زند، نه نیرو‌های نظامی

حاتوم گفت: خبرنگاران فلسطینی در سخت‌ ترین شرایط تحت اشغال، شجاعانه حقیقت میدان را به جهان مخابره می‌ کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ لیلا حاتوم، تحلیلگر سیاسی در گفت‌ و‌ گو با پرس‌ تی‌ وی در واکنش به ربوده شدن نقاء حامد، خبرنگار شبکه پرس تی‌ وی از سوی رژیم صهیونیستی گفت: اخبار مربوط به اتفاقات غزه، جنوب لبنان، ایران و کرانه باختری نظیر هدف قرار دادن خبرنگاران، بازداشت بی‌دلیل آنها و همزمان ارعاب و تهدیدشان نشان می‌دهد که یک جنایت جنگی در حال وقوع است؛ این رفتاری است که از تروریست‌ها سر می‌زند، نه از نیرو‌های نظامی رسمی.

حاتوم ادامه داد: شنیدن خبر ربودن نقاء حامد از سوی صهیونیست‌ ها بسیار برایم تکان‌دهنده بود؛ چراکه نقاء آنجا حضور داشت تا حملات و جنایات مداوم اسرائیل را مستندسازی کند. این اتفاق ثابت می‌ کند که رژیم اشغالگر اسرائیل نمی‌خواهد حقیقت به بیرون درز کند.

این تحلیلگر سیاسی افزود: نقاء در پوشش اخباری که ارائه می‌ داد، بی‌ طرف و منصف بود. با تعهد و اشتیاق بسیار کار می‌کرد و هیچ‌ کس نمی‌ توانست اعتبار او را زیر سوال ببرد. از این رو، معتقدم که اسرائیلی‌ ها این کار را کاملاً عامدانه انجام می‌دهند. البته پیش از این هم موج‌ های پیاپی از تحریک و فضاسازی علیه خبرنگاران فلسطینی از جمله نقاء به خاطر فعالیت‌های میدانی‌شان وجود داشته است. آن ها در سخت‌ ترین و فجیع‌ ترین شرایط تحت اشغال کار می‌ کنند. با این حال، آن‌ قدر شجاعت دارند که صدای این پیام را به گوش جهان برسانند.
وی معتقد است که اگر اسرائیلی‌ها به این روند ادامه دهند و دنیا همچنان سکوت کند، در نهایت هیچ‌ کس باقی نخواهد ماند تا آنچه را در داخل می‌گذرد، به دنیا منتقل کند و در آن صورت روایت اسرائیلی غلبه خواهد کرد.
لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=26966

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.