۱۴۰۵-۰۷-۱۴

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

رئیس بسیج رسانه اردبیل: از تبیین سبک زندگی شهدا در رسانه‌ها غفلت کرده‌ایم

رئیس بسیج رسانه استان با تأکید بر لزوم بازگشت رسانه‌ها به تبیین سبک زندگی شهدا گفت: در بحث حضور رسانه در جامعه به‌ویژه در حوزه سبک زندگی از مسیر اصلی فاصله گرفته‌ایم.
رئیس بسیج رسانه اردبیل: از تبیین سبک زندگی شهدا در رسانه‌ها غفلت کرده‌ایم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از ایسنا؛ اسلام پیله‌ور با حضور در دفتر ایسنا منطقه اردبیل، در تشریح برنامه‌های این سازمان در هفته دفاع مقدس با اشاره به ضرورت پرداختن به سیره شهدا افزود: هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمی است تا سبک زندگی شهدا را بنویسیم و تبیین کنیم که این شهدا چگونه به خدا رسیدند و چه اعتقادی داشتند.

وی با استناد به تأکیدات رهبر شهیدمان بر جهاد تبیین، خاطر نشان کرد: رسانه‌ها باید جهاد تبیین را تحلیل کنند و در رسالت خود به مقولاتی همچون سبک زندگی، تاب‌آوری، امیدآفرینی و وحدت وارد شوند و این مفاهیم را برای نسل جوان بازگو کنند.

رئیس بسیج رسانه استان با اشاره به فرمایش رهبر شهیدمان مبنی بر اینکه اگر با رسانه وحدت و همبستگی را حفظ کنیم در مقابل آمریکا ایستادگی می‌کنیم تصریح کرد: این موضوع در عمل ثابت شد و مردم ما نشان دادند که از ما جلوتر هستند؛ بیش از ۲۰۰ شب در میدان حضور داشتند و ایستادگی کردند.

وی با اذعان به اینکه ما از مردم عقبیم، این عقب‌ماندگی را امتیازی الهی دانست و گفت: این امتیاز را خداوند به مردم عنایت کرده است و بهترین راه مبارزه با آمریکای جنایتکار، خدمت به مردم است.

پیله‌ور در ادامه از فراخوان جشنواره ابوذر خبر داد و اظهار کرد: آثار به دبیرخانه ارسال شده و برنامه‌ریزی برای برگزاری اختتامیه در حال انجام است.

وی همچنین از پیشبرد برنامه‌های توانمندسازی در بسیج رسانه خبر داد و افزود: کارگاه‌های خبرنویسی با هوش مصنوعی و حقوق رسانه هماهنگ شده است که به‌ زودی برای خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای برگزار خواهد کرد.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=27286

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.