۱۴۰۵-۰۵-۰۹

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

جزئیاتی از کتاب روزنامه‌نگار آمریکایی: بایدن، نتانیاهو را «دروغگوی حرامزاده» خطاب کرده است

بر اساس کتاب باب وودوارد، روزنامه نگار آمریکایی، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، پس از ورود نیروهای ارتش اسرائیل به رفح، نخست وزیر این کشور، بنیامین نتانیاهو را یک «دروغگوی حرامزاده» خطاب کرده است.
جزئیاتی از کتاب روزنامه‌نگار آمریکایی: بایدن نتانیاهو را «دروغگوی حرامزاده» خطاب کرده است

بر اساس کتاب باب وودوارد، روزنامه نگار آمریکایی، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، پس از ورود نیروهای ارتش اسرائیل به رفح، نخست وزیر این کشور، بنیامین نتانیاهو را یک «دروغگوی حرامزاده» خطاب کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از یورونیوز؛ بخش‌هایی از این کتاب با عنوان «جنگ» که قرار است به زودی منتشر شود از سوی سی‌ان‌ان منتشر شده و بر اساس آن رئيس جمهور آمریکا پس از حمله هوایی اسرائيل و هدف قرار دادن یک فرمانده ارشد حزب‌الله سر بنیامین نتانیاهو فریاد کشیده است.

در بخش دیگری از این کتاب بایدن در ماه آوریل در یک تماس تلفنی از نتانیاهو پرسیده که راهبرد او برای جنگ در غزه چیست و نخست وزیر اسرائيل هم در پاسخ گفته است که سربازان این کشور باید به شهر رفح در مرز مصر بروند تا آخرین پایگاه حماس را نابود کنند.

این پاسخ نتانیاهو خشم بایدن را به همراه داشته و با عصبانیت به او گفته است: «بی‌بی تو هیچ راهبردی نداری.»

نیروهای اسرائیلی در ماه مه وارد رفح شدند و تعداد جان باختگان در میان غیرنظامیان به شکل قابل توجهی افزایش یافت. این شرایط حتی خشم مصر را هم به همراه داشت و این کشور نسبت به طغیان این شرایط ابراز نگرانی کرده بود.

بر اساس این کتاب رئيس جمهور آمریکا پاسخ محدود اسرائيل به حمله ایران را موفقیت آمیز دانسته و خطاب به مشاورانش گفته است: «می‌دانم که او قرار است کاری انجام دهد اما روشی که من آن‌را محدود می‌کنم این است که به او بگویم هیچ کاری نکن.»

باب وودوارد در بخش دیگری از کتاب خود نوشته است که جو بایدن پس از ورود سربازان اسرائيلی به رفح بایدن درباره نتانیاهو گفته است: «او یک دروغگوی حرامزاده است. او آدمی بدی است یک آدم لعنتی است.»

بخش دیگری از این کتاب به ترور فواد شکر، فرمانده ارشد نظامی حزب‌الله مربوط می‌شود. نویسنده در این بخش می‌نویسد که جو بایدن در گفتگوی خود با بنیامین نتانیاهو با فریاد خطاب به نخست وزیر اسرائيل چنین گفته است: «بی‌بی لعنتی، با این اقدامات تصور جهانی از اسرائيل به طور فزاینده‌ای این است که شما یک کشور سرکش و بازیگری سرکش هستید؟»

در روزهای اخیر هم گزارش‌های مختلفی در خصوص اعمال فشار بیشتر دولت آمریکا به اسرائيل برای اینکه واکنش شدیدی به حمله ایران نشان ندهد منتشر شده است.

با این حال پایگاه خبری اکسیوس به نقل از منابع آمریکایی نوشته است که مسئولان کاخ سفید دیگر به توضیحات مقام‌های اسرائيلی در خصوص برنامه‌های خود برای پاسخ به حمله ایران اعتماد ندارند.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=18621

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.