۱۴۰۵-۰۷-۳۰

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

تجلیل اتاق اصناف قرچک از خبرنگار روشن‌دل

به مناسبت روز جهانی عصای سفید، اتاق اصناف شهرستان قرچک در اقدامی ارزشمند از فرزانه عظیمی، خبرنگار روشن‌دل و علیرضا مهدیزاده، پیشکسوت عرصه خبر و رسانه تجلیل کرد.
تجلیل اتاق اصناف قرچک از خبرنگار روشن‌دل

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از خبرآنلاین از قرچک؛ این مراسم با حضور مهدی سلگی، رئیس اتاق اصناف شهرستان قرچک و حسن مقدسی‌راد و داود طالبی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق اصناف شهرستان قرچک برگزار شد.

در این مراسم، از تلاش‌های فرزانه عظیمی در عرصه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه‌ای و همچنین سال‌ها حضور و تجربه علیرضا مهدیزاده در عرصه خبر و رسانه قدردانی شد.

رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه اتاق اصناف قرچک در این دیدار، بر اهمیت تکریم فعالان رسانه، حمایت از خبرنگاران و توجه به ظرفیت‌های ارزشمند افراد دارای معلولیت در عرصه‌های اجتماعی و حرفه‌ای تأکید کردند.

در پایان مراسم نیز با اهدای لوح تقدیر و هدیه، از این دو چهره فعال عرصه رسانه تجلیل به عمل آمد.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=27462

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.