۱۴۰۵-۰۵-۲۱

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

برگزاری دوره آموزش «تصویربرداری» ویژه فعالان روابط عمومی های استان اردبیل

برگزاری دوره آموزش «تصویربرداری» ویژه فعالان روابط عمومی های استان اردبیل

به همت هیات رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان و با همکاری جهاددانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، اولین جلسه دوره آموزش «تصویربرداری» ویژه فعالان عرصه روابط عمومی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل؛ مشاور و مسوول روابط عمومی استانداری اردبیل در مراسم آغازین این کارگاه بر ضرورت شناخت و آگاهی روابط عمومی‌ها از تکنیک و فناوری‌های به روز عکاسی و تصویربرداری تاکید کرد.

غلامحسین غاربی گفت: با توانمندسازی فعالان این حوزه در تهيه عکس‌ و گزارش که داراي زاويه، كيفیت، موضوع، تركيب‌بندي، مقياس و حركت مناسب باشد، می‌توان بيشترين تاثيرگذاری را در اطلاع‌رسانی خدمات سازمان گذاشت.

وی افزود: لازم است امکانات و تجهیزات لازم از سوی مدیران و مسئولان برای حوزه روبط عمومی فراهم و به‌روزرسانی شود.

وی تصریح کرد: از آنجا که انعكاس عملكرد مسئولان موجب خودباوری، ايجاد نشاط، اميد و اعتمادسازي در بين مردم مي‌شود به همین خاطر نقش روابط عمومي ها در مستندسازی و اطلاع رساني مناسب مهم و اساسی بوده و باید پررنگ‌تر شود.

غاربی به برگزاری دوره‌های آموزشی اقناع و تبلیغ، آرشیو در روابط عمومی، سواد رسانه‌ای برای روابط عمومی‌های استان اشاره و تصریح کرد: از روابط عمومی های استان انتظار می‌رود با حضور پرشور خود در این کارگاه‌ها ما را برای برگزری بیشتر چنین کارگاه هایی ترغیب کنند.

وی با اشاره به دیگر برنامه های شورای هماهنگی روابط عمومی های استان گفت: این شورا به منظور ارتقای دانش، مهارت‌افزایی و توانمندسازی روابط‌عمومی‌های استان، دوره‌های آموزشی و برنامه های فرهنگی و تفریحی مورد نیاز را برای کارکنان این حوزه تدوین و اجرا می‌کند.

در ادامه این دوره، میردولت موسوی، مدرس دانشگاه، اطلاعات مقدماتی از نحوه استفاده از دوربین عکاسی و تصویربرداری ارائه و تصریح کرد: ضرورت دارد روابط‌عمومی‌ها برای انجام رسالت‌های خود در امر اطلاع‌رسانی، توانمندی لازم را در مستندسازی و تصویربرداری داشته باشند.

وی با بیان اینکه عکاسی و تصویربرداری در کیفیت اطلاع‌رسانی اخبار روبط عمومی‌ها تأثیر بسزایی دارد،تصریح کرد: آشنایی فعالان عرصه روابط عمومی‌ با عناصر اصلي و تكنيك‌هاي عكاسی و تصویربرداری و وجود تجهيزات مورد نياز می‌تواند در عملکرد این حوزه تاثیر بسزایی داشته باشد.

موسوی یادآور شد: برای تصویربرداری لازم است از لنزهای مناسب استفاده و با استاندارد، اصول اولیه، تشخيص عكس مناسب، قوانین حقوقی و اخلاقی، چگونگی انتخاب سوژه، نور و نمای عمومی توجه شود.

دوره آموزش «تصویربرداری» ویژه فعالین عرصه روابط عمومی در اردبیل ، به همت هیات رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان و با همکاری جهاددانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، برگزار شد.

برگزاری دوره آموزش «تصویربرداری» ویژه فعالان روابط عمومی های استان اردبیل

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.