۱۴۰۵-۰۵-۱۹

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

اعضای شورای شهر کرج به مناسبت روز خبرنگار مطرح کردند: رسانه‌ها؛ چشم بیدار مدیریت شهری و صدای مطالبه‌گر مردم هستند

اعضای شورای اسلامی شهر کرج با گرامیداشت روز خبرنگار، رسانه‌ها را از مهم‌ترین حلقه‌های ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری دانستند و بر نقش خبرنگاران در شفافیت، مطالبه‌گری، پاسخگویی، مقابله با شایعات و روایت دقیق مسائل جامعه تأکید کردند؛ اعضای شورا همچنین حضور فعال خبرنگاران در رویدادهای اخیر و شرایط بحرانی را نشانه‌ای از مسئولیت‌پذیری و پایبندی آنان به رسالت حرفه‌ای دانستند.
اعضای شورای شهر کرج به مناسبت روز خبرنگار مطرح کردند: رسانه‌ها؛ چشم بیدار مدیریت شهری و صدای مطالبه‌گر مردم هستند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از خبرنگار ایلنا از البرز؛ مسعود محمدی رئیس شورای اسلامی شهر کرج با تبریک روز خبرنگار، خبرنگاری را مسئولیتی خطیر در مسیر حقیقت‌گویی و دفاع از حقوق مردم دانست و گفت: خبرنگاران حوزه شهری طی یک سال گذشته با پوشش جلسات شورا، پروژه‌های عمرانی، برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و انعکاس مطالبات شهروندان، نقش مؤثری در ایجاد ارتباط میان مردم و مدیریت شهری داشته‌اند. شورای شهر رسانه را شریک توسعه شهری می‌داند و معتقد است نقد منصفانه و مطالبه‌گری مسئولانه می‌تواند به ارتقای کیفیت خدمات و افزایش اعتماد عمومی کمک کند.

محمدی با تأکید بر ضرورت تداوم تعامل مدیریت شهری و رسانه‌ها، اظهار امیدواری کرد این همکاری در مسیر شفافیت، امیدآفرینی، توسعه متوازن و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تقویت شود.

خبرنگاران بازوی آگاهی‌بخشی به شهروندان

حسین سعیدی‌سیرائی؛ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر کرج، رسانه‌ها را همراه مدیریت شهری در انعکاس اقدامات و مطالبات مردم دانست و گفت: خبرنگاران با تعهد و مسئولیت‌پذیری، نقش مهمی در آگاهی‌بخشی، افزایش سرمایه اجتماعی و شکل‌گیری ارتباط مؤثر میان مردم و مسئولان دارند. پوشش حرفه‌ای رویدادهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز به معرفی ظرفیت‌های شهر و افزایش مشارکت شهروندان کمک می‌کند.

سعیدی‌سیرائی ضمن گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی، از خبرنگاران و عکاسان خبری که در طول سال رویدادهای شهری را با دقت و انصاف پوشش داده‌اند قدردانی کرد و روز خبرنگار را به خانواده رسانه تبریک گفت.

قلم خبرنگار بخشی از حافظه مدیریت شهری است

جواد چپردار؛ عضو شورای اسلامی شهر کرج با نگاهی متفاوت به جایگاه خبرنگار، تکریم قلم و خبر را تکریم اندیشه، باور و ارزش‌های اجتماعی دانست و گفت: در دوره‌ای که اعضای شورا در کنار خبرنگاران خدمت کرده‌اند، نقد، تأیید، تشویق و انعکاس عملکرد شورا و شهرداری بخشی از خاطرات ماندگار مدیریت شهری بوده است و رسانه در ثبت این تجربه‌ها نقش مهمی داشته است.

چپردار با اشاره به عملکرد برخی خبرنگاران در حوادث و جنگ‌های اخیر اظهار کرد: شماری از اصحاب رسانه در کنار مردم و در فضای حقیقی و مجازی، رویدادها را با تصویر، تحلیل و خبر ثبت کردند و نقش آنان در ثبت روایت این مقاطع برای آیندگان قابل تقدیر است.

خبرنگاران در بحران‌ها نیز از رسالت خود عقب ننشستند

علی قاسم‌پور؛ سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج با تأکید بر نقش رسانه در تقویت سرمایه اجتماعی گفت: خبرنگاران تنها ناقل پیام نیستند و در شرایط امروز، در خط مقدم مقابله با جنگ شناختی و روایت‌های جعلی قرار دارند. در چنین شرایطی، خبرنگار حرفه‌ای باید با تکیه بر مستندات و اخلاق حرفه‌ای، میان واقعیت و اطلاعات گمراه‌کننده تمایز ایجاد کند و مانع از تضعیف اعتماد عمومی شود.

قاسم‌پور همچنین با اشاره به حضور خبرنگاران و عکاسان خبری در جنگ ۱۲ روزه، جنگ رمضان و مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی، از حضور مسئولانه آنان در میدان اطلاع‌رسانی و پذیرش خطر برای ثبت و انتقال رخدادها قدردانی کرد و گفت: خبرنگاران شهری نیز با انعکاس خدمات، پروژه‌ها و مطالبات شهروندان، یکی از ارکان توسعه پایدار شهری هستند.

نقد رسانه‌ای فرصتی برای اصلاح مدیریت شهری است

علی ذبیحی؛ عضو شورای اسلامی شهر کرج با تأکید بر نقش رسانه‌ها در شفافیت و پاسخگویی گفت: خبرنگاران با رصد عملکرد شورا، بررسی مصوبات و انعکاس نقاط قوت و ضعف مدیریت شهری می‌توانند کیفیت تصمیم‌گیری‌ها را ارتقا دهند. مسائل شهری از حمل‌ونقل و ترافیک و پروژه‌های عمرانی تا بودجه، خدمات شهری و موضوعات اجتماعی و فرهنگی گسترده است و اطلاع‌رسانی درباره این حوزه‌ها نیازمند نگاه تخصصی و بررسی کارشناسی است.

ذبیحی نقد منصفانه و حرفه‌ای را تهدیدی برای مدیریت شهری ندانست و افزود: رسانه می‌تواند با طرح پرسش‌های دقیق و پیگیری مطالبات عمومی، زمینه اصلاح کاستی‌ها و افزایش اعتماد مردم را فراهم کند و استقلال، صداقت و اخلاق حرفه‌ای نیز مهم‌ترین سرمایه خبرنگاران در این مسیر است.

خبرنگار باید صدای مطالبات شهروندان باشد

مریم قهرمانی صارم؛ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج گفت: خبرنگاران در حوزه شورا تنها وظیفه انتقال اخبار جلسات و مصوبات را ندارند، بلکه با طرح دغدغه‌های مردم و پیگیری مسائل شهری می‌توانند گفت‌وگویی سازنده میان شهروندان و مدیران ایجاد کنند. خبرنگار متعهد با نقد منصفانه و انعکاس واقعیت‌ها، به شناسایی کاستی‌ها و تقویت نقاط قوت مدیریت شهری کمک می‌کند.

قهرمانی صارم، حفظ استقلال، دقت و اخلاق حرفه‌ای را از الزامات فعالیت رسانه‌ای دانست و اظهار کرد: تلاش خبرنگاران برای آگاهی مردم و صیانت از حق دسترسی آنان به اطلاعات، شایسته توجه و قدردانی است.

رسانه می‌تواند صدای مردم را به صحن شورا برساند

فاطمه منعمی؛ نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر کرج خبرنگاران را پل ارتباطی شورا و مردم دانست و گفت: رسانه‌ها با حضور در جلسات، رصد تصمیمات و مصوبات و طرح پرسش‌های دقیق، مردم را در جریان روند تصمیم‌گیری‌های شهری قرار می‌دهند و می‌توانند مطالباتی را که کمتر دیده می‌شوند، به صحن شورا منتقل کنند.

منعمی با تأکید بر اینکه نقد سازنده رسانه‌ها فرصتی برای اصلاح تصمیمات و ارتقای عملکرد مدیریت شهری است، افزود: شورا و رسانه هر دو در برابر مردم مسئولیت دارند و تعامل حرفه‌ای میان این دو مجموعه می‌تواند به تقویت شفافیت، پاسخگویی و توسعه شهری کمک کند.

رسانه‌ها چشم بیدار مدیریت شهری هستند

مجتبی حاجی‌قاسمی؛ دبیر اول و رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر کرج با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس مسائل و مطالبات مردم اظهار کرد: اطلاع‌رسانی صحیح و مسئولانه می‌تواند فاصله میان تصمیمات مدیریت شهری و نیازهای واقعی شهروندان را کاهش دهد و به افزایش اعتماد عمومی منجر شود.

حاجی‌قاسمی نقد منصفانه و مطالبه‌گری رسانه‌ای را فرصتی برای اصلاح امور دانست و از خبرنگاران به دلیل تلاش مستمر برای آگاهی‌بخشی و انعکاس صدای مردم قدردانی کرد.

خبرنگار با پرسشگری مسئولان را پاسخگو نگه می‌دارد

سیدمرتضی اعتصامی؛ رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج گفت: رسانه‌ها با رصد عملکرد دستگاه‌ها و انعکاس مطالبات شهروندان، از ابزارهای مؤثر در تقویت شفافیت و پاسخگویی هستند و خبرنگار متعهد تنها به انتشار خبر اکتفا نمی‌کند، بلکه با پرسشگری و پیگیری موضوعات، مسئولان را نسبت به وظایف و وعده‌هایشان پاسخگو نگه می‌دارد.

اعتصامی افزود: در مدیریت شهری، نقد مطالبه‌گرانه رسانه‌ها می‌تواند به شناسایی ضعف‌ها و رفع کاستی‌ها کمک کند و استفاده از ظرفیت رسانه برای ارتباط مستقیم‌تر با مردم، باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

دقت و اخلاق، سرمایه اصلی خبرنگار است

حجت‌الاسلام‌ علیرضا سعیدی؛ عضو شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به اطلاع‌رسانی دقیق و مسئولانه نیاز دارد، گفت: خبرنگاران با روایت واقعیت‌ها و انعکاس دغدغه‌های مردم، بخشی از مسیر مطالبه‌گری و پیگیری حقوق شهروندان را بر عهده دارند و می‌توانند زمینه‌ساز گفت‌وگوی سازنده میان مردم و مسئولان باشند.

سعیدی با تأکید بر ضرورت پرهیز از حاشیه‌سازی و توجه به منافع عمومی اظهار کرد: حفظ اخلاق حرفه‌ای، دقت در انتشار اخبار و رعایت منافع جامعه مهم‌ترین سرمایه خبرنگار برای حفظ اعتماد عمومی است و اصحاب رسانه در این مسیر شایسته حمایت و قدردانی هستند.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=26160

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.