۱۴۰۵-۰۵-۱۰

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

روزنامه‌نگار آمریکایی منتقد حکومت جولانی بازداشت شد

منابع آگاه می‌گویند که یک روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی که منتقد دولت جدید سوریه و همکاری نوپای آن با ایالات متحده بوده، توسط نیروهای امنیتی سوریه بازداشت شده است.
روزنامه‌نگار آمریکایی منتقد حکومت جولانی بازداشت شد

منابع آگاه می‌گویند که یک روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی که منتقد دولت جدید سوریه و همکاری نوپای آن با ایالات متحده بوده، توسط نیروهای امنیتی سوریه بازداشت شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه به نقل از ایسنا؛ دو منبع آگاه اعلام کردند که نیروهای امنیتی سوریه، «بلال عبدالکریم» کمدین سابق در برنامه‌ای کمدی در ایالات متحده را که به روزنامه‌نگار جنگی تبدیل شده و از سال ۲۰۱۲ در سوریه زندگی می‌کند و با بسیاری از رسانه‌های خارجی همکاری داشته، روز دوشنبه در الباب در شمال استان حلب بازداشت کردند.

وزارت اطلاعات سوریه، سخنگوی وزارت کشور و سخنگوی فرستاده ویژه ایالات متحده در سوریه تاکنون به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداده‌اند.

بنابر گزارش رویترز، عبدالکریم صدای برجسته‌ای در میان اسلام‌گرایان خارجی در سوریه بوده است و در ماه اوت از دولت سوریه درخواست کرد تا جهادگرایان خارجی که در میان شورشیانی که با گروه هیات تحریر الشام (HTS) موجب برکناری «بشار اسد» رئیس جمهور سابق سوریه شدند به قدرت رسیدند، شهروندی اعطا کند.

از آن زمان، سرنوشت جنگجویان خارجی بسیار مهم بوده است، زیرا کشورهای کمی حاضر به پذیرش افرادی هستند که اغلب آنها را افراط‌گرا می‌دانند و برخی از سوری‌ها نسبت به حضور آنها محتاط هستند.

حکومت «احمد الشرع» (محمد الجولانی) رئیس خودخوانده سوریه از زمان به قدرت رسیدن به تدریج فضای ابراز عقیده آنها را محدود کرده و چندین نفر از جمله برخی از افرادی که حضور آنلاین قابل توجهی دارند را بازداشت کرده است.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=22312

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.