۱۴۰۵-۰۳-۲۱

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

روایتگری ۶۰ خبرنگار ایلامی از شهدای جنگ رمضان

رئیس سازمان بسیج رسانه ایلام از اجرای پویش «هر خبرنگار، راوی یک شهید» خبر داد و گفت: ۶۰ خبرنگار این استان با هدف مستندسازی سبک زندگی و رشادت‌های شهدای جنگ رمضان، ۷۲ روایت مکتوب و ویدئویی از این شهدا تولید و منتشر می‌کنند.
روایتگری ۶۰ خبرنگار ایلامی از شهدای جنگ رمضان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از خبرآنلاین؛ جواد نظری، رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام، در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به برگزاری یادواره شهدای جنگ رمضان در این استان، از آغاز پویشی با عنوان «هر خبرنگار، راوی یک شهید» خبر داد.

وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را یکی از ارکان اصلی اقتدار ملی دانست و اظهار داشت: پاسداشت مقام شهدا و تبیین ابعاد شخصیتی، اخلاقی و اجتماعی آنان، نه تنها یک تکلیف فرهنگی، بلکه ضرورتی برای انتقال ارزش‌های اصیل انقلاب به نسل‌های آینده است.

وی با تأکید بر اینکه استان ایلام همواره با تقدیم هزاران شهید در عرصه‌های مختلف دفاع مقدس پیشتاز بوده است، افزود: سازمان بسیج رسانه در هفته‌های اخیر با حضور در منازل خانواده‌های معظم شهدای جنگ رمضان، ضمن ادای احترام به جایگاه شامخ این عزیزان، فرآیند ثبت و ضبط خاطرات و سبک زندگی آنان را توسط جمعی از خبرنگاران و نویسندگان استان آغاز کرده است.

ثبت ۷۲ روایت از ۷۲ شهید

رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام درباره جزئیات این پویش، گفت: در این طرح، ۶۰ خبرنگار بومی استان با سازماندهی بسیج رسانه، تولید و انتشار روایت‌های مکتوب و ویدئویی از ۷۲ خانواده شهید ایلامی را بر عهده گرفته‌اند.

نظری ادامه داد: این اقدام با هدف گرامیداشت هفته شهدای اقتدار (۲۳ تا ۲۹ خرداد ماه) و همزمان با یادواره شهدای جنگ رمضان انجام می‌شود.

وی در ادامه با استناد به فرمایشات امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست»، تصریح کرد: معرفی روحیات فردی و سبک زندگی این شهدا، عاملی قدرت‌آفرین و بازدارنده در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمنان است.

انتشار آثار در قالب یک کتاب

نظری از برنامه‌ریزی برای ماندگار کردن این تلاش رسانه‌ای خبر داد و گفت: با همکاری کنگره شهدای سپاه امیرالمؤمنین(ع)، مقرر شده است آثار تولیدی خبرنگاران در قالب کتابی با عنوان «۷۲ روایت از ۷۲ شهید ایلامی جنگ رمضان» تدوین و منتشر شود تا میراث معنوی این شهدا برای آیندگان به یادگار بماند.

گفتنی است، شهدای جنگ رمضان از جمله شهدای سرافرازی هستند که در یکی از برهه‌های حساس دفاع مقدس در ایلام به فیض شهادت نائل آمدند و یاد و خاطره آنان همواره در قلب مردم این استان زنده است.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=24792

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.