۱۴۰۵-۰۳-۳۰

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

دیدار رئیس هیئت‌مدیره مطبوعات کشور با مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان

رئیس هیئت‌مدیره مطبوعات و رسانه‌های کشور در دیدار با مدیرکل تأمین اجتماعی استان خوزستان، ضمن بررسی چالش‌های حوزه رسانه، بر ضرورت تعامل دوجانبه برای حل مشکلات بازرسی کارگاه‌های مطبوعاتی و مسائل بیمه‌ای اصحاب رسانه تأکید کرد.
دیدار رئیس هیئت‌مدیره مطبوعات کشور با مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از روابط عمومی خانه مطبوعات و رسانه های کشور؛ افشار پرویزی بابادی در نشست با سید محمد صالحی‌روشنی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان خوزستان، با اشاره به جایگاه خطیر فعالان رسانه‌ای در جامعه اظهار داشت: اصحاب رسانه به عنوان چشم‌های بینا و گوش‌های شنوای جامعه، نقشی بی‌بدیل در روشنگری و هدایت افکار عمومی ایفا می‌کنند و در واقع چراغ‌های فرهنگی جامعه محسوب می‌شوند.

پرویزی بابادی افزود: در این جلسه، مسائل و مشکلات صنفی فعالان رسانه به‌ویژه چالش‌های مربوط به بازرسی از کارگاه‌ها و دفتر رسانه‌ها مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت و راهکارهای عملیاتی برای کاهش دغدغه‌های این قشر مورد بررسی واقع شد.

وی با استقبال از رویکرد تعاملی مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان تصریح کرد: ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه میان نهادهای حمایتی و تشکل‌های رسانه‌ای می‌تواند نقش بسزایی در بهبود وضعیت معیشتی و امنیت شغلی خبرنگاران ایفا کند.

در این دیدار، مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان نیز ضمن استقبال از پیشنهادهای مطرح‌شده، بر آمادگی این اداره‌کل برای هم‌افزایی با اصحاب رسانه و تسهیل در فرآیندهای بیمه‌ای و نظارتی با رعایت چارچوب‌های قانونی تأکید کرد.

این نشست با هدف ایجاد بستری برای پیگیری مطالبات صنفی خبرنگاران و بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای تبیین خدمات سازمان تأمین اجتماعی در استان خوزستان برگزار شد.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=24770

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.