۱۴۰۵-۰۳-۲۹

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

آغاز طرح «هر مسجد یک خبرنگار، هر محله یک رسانه» در آذربایجان‌غربی

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان‌غربی از اجرای طرح «هر مسجد یک خبرنگار، هر محله یک رسانه» با هدف ساماندهی تولید محتوا و استعدادیابی در مساجد استان خبر داد.
آغاز طرح «هر مسجد یک خبرنگار، هر محله یک رسانه» در آذربایجان‌غربی

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان‌غربی از اجرای طرح «هر مسجد یک خبرنگار، هر محله یک رسانه» با هدف ساماندهی تولید محتوا و استعدادیابی در مساجد استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از خبرنگار خبرگزاری شبستان در ارومیه؛ محسن رضایی در اولین نشست هم‌اندیشی رابطین رسانه محلات که با هدف توانمندسازی فعالان مسجدی برگزار شد، با تأکید بر اهمیت نقش رسانه در مساجد اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی ما، ساماندهی تولید محتوا در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد است که در این راستا برنامه‌های ویژه‌ای برای استعدادیابی و پرورش نیروی متخصص در نظر گرفته شده است.

رضایی با بیان اینکه بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنری و آموزشی، عاملی کلیدی برای جذب جوانان و نوجوانان به بطن مسجد است، افزود: توجه به آموزش و مهارت‌آموزی در حوزه رسانه، می‌تواند پویایی کانون‌های مساجد را دوچندان کند.

وی در خصوص جزئیات اجرای این طرح گفت: در سال گذشته ۲۸۳ مسجد در طرح «محراب» مشارکت داشتند و امسال در قالب طرح جدید، سهمیه‌ای برای ۷۰ محله در نظر گرفته شده است که شامل ۳۰ محله در ارومیه، ۲۰ محله در میاندوآب و ۲۰ محله در خوی می‌شود.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: دوره آموزشی این طرح همزمان با فرارسیدن ماه محرم آغاز خواهد شد.

رضایی در پایان از همکاری با خانه مطبوعات استان خبر داد و تصریح کرد: جلساتی با خانه مطبوعات برگزار شده است تا در صورت تأیید نهایی، رابطین رسانه‌ای مساجد به رسمیت شناخته شده و از حمایت‌های لازم برخوردار شوند.

لینک کوتاه: https://khabarnegaranvaresane.ir/?p=24896

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپی رایت © khabarnegaranvaresane.ir تمامی حقوق محفوظ است. | Newsphere by AF themes.