ش٫ آذر ۳ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

۲۳۰ روزنامه‌نگار و فعال رسانه جانبداری «بی‌بی‌سی» از رژیم صهیونیستی را محکوم کردند

1 دقیقه خوانده شده
230 روزنامه‌نگار ، سیاستمدار و فعال رسانه، جانبداری «بی بی‌سی» از رژیم صهیونیستی و پوشش خبری مغرضانه این بنگاه خبری را محکوم کردند.
230 روزنامه‌نگار و فعال رسانه جانبداری «بی‌بی‌سی» از رژیم صهیونیستی را محکوم کردند

۲۳۰ روزنامه‌نگار ، سیاستمدار و فعال رسانه، جانبداری «بی بی‌سی» از رژیم صهیونیستی و پوشش خبری مغرضانه این بنگاه خبری را محکوم کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از میدل ایست نیوز: بیش از ۲۳۰ روزنامه‌نگار ، سیاستمدار و فعال رسانه‌ای، از جمله ۱۰۱ نفر از کارکنان بنگاه خبری «بی‌بی‌سی»، که برخی از آنها خواسته‌اند نامشان فاش نشود، با امضای نامه‌ای، جانبداری این بنگاه خبری انگلیسی از رژیم صهیونیستی و رفتارهای غیرانسانی با فلسطینیان و پوشش ندادن عادلانه و دقیق تجاوزات مستمر به نوار غزه را از تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون، محکوم کردند.

به گزارش العربی الجدید، امضاکنندگان این نامه که آن را خطاب به «تیم دیوی»، مدیر کل بی‌بی‌سی، «سعیده وارسی»، وزیر سابق انگلیس، «ویلیام دالریمپل»، مورخ و «جولیت استیونسون»، هنرپیشه طرفدار فلسطینیان نوشته‌اند، از بنگاه خبری بی‌بی سی، درخواست کردند بدون هیچ ترس و واهمه و هراسی، واقعیات و تحولات نوار غزه را پوشش دهد.

امضا کنندگان این نامه با تاکید بر اینکه هیچ توجیه و زمینه‌ای برای حمایت از ادعاهای رژیم صهیونیستی از جانب بنگاه خبری بی بی سی وجود ندارد، تصریح کردند: هر گزارش تلویزیونی، مقاله و مصاحبه رادیویی که در مقابله با ادعاهای اسرائیل پخش نشده و با شکست مواجه شده است، به شکلی روشمند در رفتار غیرانسانی با فلسطینیان موثر بوده است.

این نامه همچنین به امضای «اوون جونز»، ستون‌نویس روزنامه گاردین و رضوانه حامد، مدیر مرکز نظارت بر رسانه‌ها در شورای مسلمانان انگلیس نیز رسیده است.

گفتنی است سوگیری و جهت‌گیری تقریباً کامل بنگاه خبری بی‌بی سی به سمت روایت‌های رژیم اشغالگر منجر به درگیری‌های متعددی بین کارگردانان، روزنامه نگاران و سردبیرانی شده است که پذیرش روایت اسرائیلی توسط بی‌بی سی را رد می‌کنند.

این در حالی است که روزنامه گاردین نیز فاش کرد «بی‌بی‌سی» از رسیدگی به درخواست بشردوستانه برای غزه که توسط کمیته مدیریت بلایا و اضطرار تهیه شده بود، ممانعت به عمل آورد و بیش از ۱۵۰۰ بار اصول روزنامه نگاری از جمله صداقت و شفافیت را در اوج تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه زیر سؤال برد.

لینک کوتاه: http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=18877

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *