درخواست عاجزانه از خبرنگاران ایران
1 دقیقه خوانده شدهسید هادی کسایی زاده، نوشت: از تمام خبرنگاران ایران عاجزانه درخواست دارم به موضوع هجوم افغان ها به ایران بپردازید. گزارش تحقیقی، میدانی و آماری داشته باشید. مسئولان را تحت فشار قرار دهید. تنها دغدغه روز و شب تان تهدید افغان ها باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه؛ این روزنامه نگار اذعان داشت: هر افغان قاچاقی یک بمب متحرک است. اخبار را برای من ارسال کنید.
گفتنی است سید هادی کسایی زاده متولد ۱۲ آذرماه ۱۳۵۷ فرزند «ری» کار خود را پس از اتمام خدمت سربازی از سال ۱۳۷۸ در یک مغازه کوچک خرازی واقع در منطقه افسریه تهران به اصرار پدر آغاز کرد. پس از یک سال از این شغل خارج شد و با توجه به علاقه و تخصصی که داشت در سال ۱۳۷۹ نخستین فروشگاه عرضه کامپیوتر به طور اقساط بدون بهره در جنوب تهران را راه اندازی کرد. توسعه این خدمات به نحوی بود که آرام آرام به سمت ایجاد یک شرکت خدمات اینترنتی روی آورد اما به دلیل برخی مشکلات پس از ۳ سال فعالیت کار آزاد را کنار گذاشت و بعنوان کارمند و سپس معاون در موسسه خیریه امام علی (ع) شهرری و چند موسسه خیریه دیگر مشغول به کار شد. او از طریق یک آگهی روزنامه جذب موسسه و ماهنامه راه موفقیت شد و پس از ۶ ماه فعالیت توانست با حکم سرپرستی روزنامه اعتماد ملی شهرری بعنوان سردبیر ویژه نامه اعتمادملی در جنوب تهران کار رسانه ای خود را رسما آغاز کند. فضای سیاسی موجود و هزینه ها انتشار آن را متوقف کرد و او درسال ۱۳۸۶ به مدت۶ ماه بعنوان خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی قربانیان سلاح های شیمیایی وارد بنیاد شهید کشور شد.
کسایی زاده از سال ۱۳۸۷ با ورود به خبرگزاری حیات رسما وارد حرفه خبرنگاری شد. پس از ۲ سال این رسانه به دستور مسعود زریبافان رئیس وقت بنیاد شهید متوقف و خبرنگاران آن اخراج شدند. پس از چند ماه او بعنوان خبرنگار قضایی و حقوقی وارد خبرگزاری مهر شد و از آن به بعد بعنوان خبرنگار- دبیر-سردبیر در بسیاری از رسانه ها به فعالیت خود به طور حرفه ای ادامه داد. کسایی زاده هم در رسانه های اصولگرا و هم اصلاح طلب فعالیت داشته و بدون در نظر گرفتن دیدگاه سیاسی گزارش های خود را منتشر کرده است و بعنوان خبرنگار ضدفساد معروف است.
کسایی زاده در مدت ۱۵ سال کار خبرنگاری و روزنامه نگاری و انتشار مصاحبه ها و گزارش های ضدفساد بیش از ۵۰ بار به دادسراها و دادگاه ها احضار و محاکمه شده که شاکیان او سازمان زندانهای کشور، بانک مرکزی، شهرداری تهران، بانک سرمایه، نهاد ریاست جمهوری، رئیس جمهور، سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، اتحادیه های صنفی، فرمانداری شهرستان ری، بخشداری ها، دادستان تهران و سایرنهادهای دولتی و خصوصی بودند که در برخی از پرونده ها تبرئه، برخی محکوم به شلاق، برخی جریمه نقدی شده است. او در این سال ها پرونده ها، فسادها و تخلفات زیادی را رسانه ای کرد که می توان به پرونده فساد معاون اول ریاست جمهوری وقت، پرونده پدیده شاندیز، تخلف رئیس وقت تعزیرات کشور، تخلف معاون وقت وزیرکار، تخلف معاون وقت شهردار تهران، پرونده مافیای پلاستیک در کهریزک، پرونده تخلف رب تبرک، پرونده انبارهای تهران، پرونده فساد در میدان میوه و تره بارتهران و غیره … اشاره کرد که برخی متخلفان و مجرمان در زندان و برخی هم از کار برکنار شدند.
کسایی زاده در سال ۱۳۹۹ توانست کتاب «خبرنگار حرفه ای» را با سبک بومی و قابل فهم برای تمامی خبرنگاران و دانشجویان بنویسد که این کتاب در سال ۱۴۰۱ به چاپ ۲۱ رسید. او بارها مورد تهدید قرارگرفته و رشوه های زیادی را رد کرده است. او معتقد است که خبرنگار باید دغدغه رفع چالش های مردم و جامعه را داشته باشد و خبرنگاری یعنی چیزی که نمی خواهند منتشر شود و الا الباقی اخبار همه روابط عمومی است. کسایی زاده منتقد اصلی رسانه ها و خبرنگاران حکومتی و دولتی است و این رو منتقدان زیادی در جامعه خبرنگاری دارد. او گروهی از خبرنگاران در شهرستان ها و پایتخت را بیسواد و بی وجدان می داند و معتقد است که آنها بدون توجه به برنامه و اسناد توسعه شهرشان با اقدامات سخیف و تیترهای زرد و مجیزگویی به دنبال کسب درآمد هستند.
او بعنوان یاور خانواده زندانیان در طول این سالها موجب آزادی بسیاری از زندانیان شده و تعدادی از خانواده زندانی را تحت پوشش و حمایت خود قرارداده است.
سید هادی کسایی زاده در ۶ مرداد ۱۴۰۰ مادر خود (زینب فایضی) را به دلیل ابتلا به بیماری کرونا از دست داد و در پیامی اعلام کرد که بزرگترین و تنها علت وجودی و عشق زندگی ام را از دست دادم و دیگر تنهاترین خبرنگار ایران شدم. مزار زینب فایضی در شبستان حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) کنار مزار شهید وحید زمانی نیا است.
کسایی زاده از ابتدای سال ۹۹ خانه و زندگی و کار خود را در تهران رها کرد و به یکی از شهرستان های جنوب تهران رفت تا برای نوشتن کتاب دوم خود همراه با انتشار هفته نامه مهرتابان تجربه جدید به دست آورد. اما در مدت یک سال بارها تهدید و از سوی مافیای شهرستان زندانی شد.
او با هزینه شخصی خود به استان ها و شهرهای کشور سفرکرده و اقدام به برگزاری دوره های آموزش خبرنگاری می کند و معتقد است از این راه می تواند خبرنگاران حرفه ای را به کشور هدیه کند. کسایی زاده می گوید: وقتی حرفه ای شدی نمی توانی در ایران به درستی خبرنگاری کنی اما راهکار فرارکردن نیست بلکه باید اوضاع را تغییر داد.
*فعالیت های خبری
*۱۳۸۶ روزنامه اعتماد ملی (سرپرست و سردبیر ویژه نامه جنوب تهران)
*۱۳۸۷ خبرگزاری حیات (خبرنگار حوزه اجتماعی) به مدت ۲ سال
*۱۳۸۸ خبرنگار ماهنامه خانواده سبز و مجله خانواده سالم
* ۱۳۸۹ خبرگزاری مهر ( خبرنگار حوزه قضایی- حقوقی- اجتماعی- دفاع مقدس) به مدت ۶ سال
* دبیر صفحه اجتماعی روزنامه حمایت (۶ماه)
* مسئول صفحه دفاع مقدس روزنامه تهران امروز (۶ماه)
* دبیر صفحه قضایی و دفاع مقدس روزنامه تابناک
*دبیر قضایی خبرگزاری میزان
* سردبیر ماهنامه سراسری شهدای اسلام (هشت شماره)یکسال
* دبیر سرویس احزاب و تشکل های باشگاه خبرنگاران
* مسئول صفحه قضایی و حقوقی روزنامه قدس (یک سال)
* طراح و سردبیر پایگاه خبری «بحران نیوز» وابسته به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران (۶ماه-پیمانکار) bohrannews.com
* طراح و سردبیر پایگاه خبری «قضاوت» وابسته به معاونت منابع انسانی قوه قضائیه
*طراح و سردبیر پایگاه اطلاع رسانی سازمان برنامه و بودجه استان تهران (۲۴ ماه-پیمانکار) mbot.ir
* سردبیر پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران (۶ ماه)
* دبیر ارشد و دبیر اجتماعی خبرگزاری موج (۶ ماه)
*طراح و سردبیر پایگاه خبری «جامعه خبر» jamehnews.com
* سردبیر روزنامه صدای اصلاحات از ۷ بهمن ماه (۱۳۹۶) به مدت ۹ ماه
*سردبیر هفته نامه سراسری مهرتابان (۱۴۰۰)
*همچنین در این سالها بعنوان خبرنگار حق تحریر با رسانه های ( ماهنامه پنجره- روزنامه ملت ما- نسیم آن لاین و …) همکاری داشته است.
*جوایز مطبوعاتی و رسانه ای
* برگزیده جشنواره مطبوعات و خبرگزاری ها در سال ۱۳۹۱
* خبرنگار برتر حوزه دفاع مقدس در سال ۱۳۹۲
*خبرنگار برگزیده آمبودزمان آسیایی
* خبرنگار برگزیده جشنواره اعتیاد و رسانه ۱۳۸۹
* خبرنگار برگزیده جشنواره وقف و رسانه
* خبرنگار برگزیده جشنواره ایثار و شهادت ۱۳۹۶
*سایر فعالیت های رسانه ای
* نویسنده وبلاگ جانبازان شیمیایی ایران
* عضو شورای اطلاع رسانی و ارتباطات استان تهران با حکم استاندار در دولت یازدهم
*مشاور رسانه ای کانون، روابط عمومی و سردبیر پایگاه اطلاع رسانی کانون سردفتران و دفتریاران کشور (۱۴۰۰)
* با حکم انجمن حمایت زندانیان مرکز بعنوان یاور خانواده زندانیان
* نخستین خبرنگار داوطلب هلال احمر
* نویسنده کانال تلگرامی آموزش خبرنگاری amozeshkhabar@
* عکاس و عضو انجمن نگاه
*طراح و گرافیست و صفحه بند روزنامه
* سردبیر مجله مهر حامی (وابسته به انجمن حمایت از زندانیان مرکز)
*سردبیر مجله اعتصام (مرکز هماهنگی خیریه های استان تهران)
*سردبیر نشریه اوقاف
*همکاری با برنامه های رادیویی و تلویزیونی بعنوان خبرنگار-گوینده و عضو اتاق فکر ( ماه عسل- پلاک یک- کمی متفاوت- غیرمحرمانه- رادیو گفتگو- رادیو سلامت و غیره …)
*سردبیر ویژه نامه و رئیس ستاد خبری هوای پاک سازمان محیط زیست کشور (۱۳۸۸)
*عضو انجمن نویسندگان دفاع مقدس
*مدرس نخستین دوره آموزش خبرنگاری در برج میلاد تهران (با همکاری خانه شهریاران جوان) تابستان ۱۳۹۵
*مدرس آموزش خبرنویسی و خبرنگاری در جمعیت هلال احمر- وزارت علوم و سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی
*مدرس آموز های تخصصی دانشکده خبر
*مجری برگزاری همایش ها و سمینارهای تخصصی
*شماره تماس خبرنگار: ۰۹۱۲۶۵۰۱۵۶۴
*ارتباط با تلگرام: kasaeizadeh@
*ارتباط با اینستاگرام: seyedhadikasaei
خبرنگار: فرهاد قنبری
لینک کوتاه: http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=16268