ش٫ آذر ۳ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

معاون امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ: زنان مدیریت یک‌سوم از رسانه‌های ایران را بر عهده دارند

1 دقیقه خوانده شده
معاون امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه چهل درصد از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای ایران را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: حدود ۱۴ هزار رسانه دارای مجوز در ایران فعالیت می‌کنند که مدیریت یک‌سوم آنها بر عهده زنان است.
معاون امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ: زنان مدیریت یک‌سوم از رسانه‌های ایران را بر عهده دارند

به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از ایرنا؛ نشست مدیران بخش بین‌الملل رسانه‌های داخلی و اعضای هیات رسانه‌ای الجزایر با حضور با فرشاد مهدی‌پور معاون امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،علیرضا شیروی مدیرکل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی نوریان معاون رسانه‌های خارجی مرکز دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه و مهدی مولایی مدیرکل فضای مجازی و همکاری‌های رسانه ای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در محل معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

اقلیت‌های دینی و مذهبی در ایران رسانه‌ دارند

فرشاد مهدی‌پور در این دیدار، انقلاب اسلامی ایران را عنصر الهام‌بخش بسیاری از جنبش‌های آزادی‌خواهی در سرتا سر جهان دانست و با اشاره به بازدیدها و مشاهدات هیات الجزایری از کشور گفت: با وجود همه تحریم‌های ۴۵ ساله‌ای که بر کشور وارد شده است، شما امروز شاهد توفیقات بسیارِ جمهوری اسلامی ایران در حرکت و پیشرفت رو به جلو هستید.

مهدی‌پور در تشریح فضای رسانه‌ای کشور گفت: در ایران حدود ۱۴ هزار رسانه دارای مجوز اعم از خبرگزاری، روزنامه، مجلات و پایگاه‌های خبری وجود دارد که مدیران یک سوم آن‌ها خانم‌ها هستند و ۴۰ درصد خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای کشور را زنان تشکیل می‌دهند.

وی در همین رابطه با بیان اینکه همه گروه‌های سیاسی و اقلیت‌های دینی و مذهبی در ایران دارای رسانه‌اند و قریب به اتفاق آنها در سیاستهای کلان ملی و آرمان‌های ملی و مردمی همراه و هماهنگ هستند، افزود: هم‌اکنون حدود ۳۰۰ خبرنگار خارجی از ۳۰ کشور دنیا در ایران حضور و فعالیت مستمر رسانه‌ای دارند و در فواصل و بنابر مناسبت‌های مختلف نیز خبرنگاران و گروه‌های خبری بسیاری از سراسر دنیا برای پوشش خبری رویدادها به ایران می‌آیند.

معاون امور رسانه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود گفت: موضوع فلسطین و حمایت از مردم مظلوم این کشور در مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های جمهوری اسلامی طی ۴۵ سال گذشته بوده است و مواضع حمایتی ما در این‌خصوص با دولت و ملت الجزایر مشترک بوده است.

مهدی‌پور رویکردهای کلان مبارزه با تروریسم جهانی و حمایت از آزادی‌خواهان جهان را نقطه قابل اتکا و مهمی برای تقویت همکاری‌های مشترک رسانه‌ای دانست و بر توسعه تعاملات رسانه‌ای ایران و الجزایر تاکید کرد.

وی در ادامه به تشریح حمایت‌های دولت از رسانه‌های فعال در حوزه‌های متنوعی چون یارانه‌های حمایتی، معافیت‌های مالیاتی و بیمه‌ای و خدمات فنی و زیرساختی و همچنین حمایت‌های حقوقی پرداخت و گفت: مطابق قوانین و مقررات جاری، نوع نظارت بر رسانه‌ها پیشینی نیست، بلکه رسالت‌هایی بر عهده رسانه‌ها است و رسیدگی به جرائم رسانه‌ها در دادگاه با حضور هیات منصفه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

معاون امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ با تاکید بر لزوم توسعه همکاری‌ها ایران والجزایر و ایجاد کمیته مشترک همکاری‌های رسانه‌ای به اعضای هیات رسانه‌ای الجزایر پیشنهاد راه‌اندازی دفتر در تهران یا به‌صورت مشترک با دیگر رسانه‌ها و یا در قالب انعقاد تفاهم‌نامه و تشکیل میز اختصاصی در رسانه‌های بزرگ ایران را ارائه داد.

مهدی‌پور با اشاره به روند روبه رشد تولید و انتشار اخبار جعلی از سوی دشمنان مشترک، پیشنهاد انعقاد تفاهم‌نامه‌ای دوجانبه برای همکاری مشترک و بهره‌مندی از تجربیات دو کشور در موضوع مقابله با اخبار خلاف واقع را ارائه داد.

در ابتدای این دیدار مدیران بخش بین‌الملل رسانه‌های داخلی ضمن اشاره به تجربه‌های مشترک تاریخی و اشتراکات فرهنگی و سیاسی دو کشور، بر زمینه‌سازی برای ایجاد شناخت مناسب از ظرفیت‌های رسانه‌ای دوطرف برای توسعه همکاری‌های فرهنگی و رسانه‌ای و تبادل اخبار دسته اول تاکید کردند.

مریم سلیمی نمین مدیر مسئول پایگاه خبری نور نیوز، عظیم امیدی مدیرکل اخبار خارجی خبرگزاری تسنیم، مختار حداد سردبیر روزنامه الوفاق، سجاد خسروانیان مدیرکل اخبار داخلی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، فاطمه محمدی سیجانی کارشناس رسانه، کاکا دزفولی سردبیر روزنامه ایران دیلی و سیروس شیرزاد سردبیر خبرگزاری قدس ازجمله مدیران رسانه‌های ایرانی حاضر در این نشست بودند.

قدردانی از مواضع محکم و ثابت جمهوری اسلامی در مقابله با تروریسم جهانی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین، راه‌اندازی کمیته مشترک رسانه‌ای و ایجاد دفاتر رسانه‌ای برای رسانه‌های الجزایر در ایران، هماهنگی برای دیدار با مراکز رسانه‌ای ایران، تبادل هیات‌های رسانه‌ای، به‌اشتراک‌گذاری سیاست‌های جمهوری اسلامی در مواجهه موثر با بمباران‌های رسانه‌ای نظام سلطه و… ازجمله نکات و موضوعات مورد اشاره هیات الجزایری بود.

کامل دوحه مدیر مسئول روزنامه الاخباریه، بلقسام فرحات مدیرمسئول روزنامه الوسیط المغاربی، معمرغنی مدیرمسئول پایگاه الکترونیک دیزاتوب، مسعود دکار معاون سردبیر روزنامه الخبر، نسیم مشری معاون روزنامه لوژون اندیپندانت و حده حزام مدیر مسئول روزنامه الفجر اعضای هیات رسانه‌ای الجزایری حاضر در این نشست بودند.

لینک کوتاه: http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=15396

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *