ی٫ اردیبهشت ۱۶ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه های کشور

یک خبرنگار زن به عنوان «چهره‌ی آزادی بیان» افغانستان انتخاب شد

1 دقیقه خوانده شده
انیسه شهید، خبرنگار تلویزیون خصوصی طلوع نیوز افغانستان از سوی خانه‌ی آزادی بیان این کشور به‌عنوان «چهره‌ی آزادی بیان» افغانستان در سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.ه گزارش شهرآرانیوز؛ خانه آزادی بیان اعلام کرده است که با همکاری وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان پس از بررسی کارکرد‌های یک‌ساله‌ی بیش از ۱۷۰۰ خبرنگار، خانم شهید را به‌عنوان «چهره‌ی آزادی بیان» افغانستان انتخاب کرده است. براساس معیار‌های «حرفه‌ای بودن»، «موثریت»، «جرأت در کار» و «کیفیت کار» به هر خبرنگار از سوی داوران نمره داده شده است که در نتیجه، انیسه شهید بیشترین امتیاز را کسب کرده است. از میان بیش از ۱۷۰۰ خبرنگار، در مرحله‌ی اول ۱۰۷ خبرنگار از سوی داوران انتخاب شدند. در مرحله‌ی دوم پنج نفر راه یافتند. عصمت‌الله سروش گزارشگر روزنامه اطلاعات روز از سوی داوران جایگاه دوم را گرفت و کریم امینی گزارشگر طلوع‌نیوز سوم شد. همچنین عبدالرقیب سایل خبرنگار خبرگزاری پژواک و رحیم‌گل ساروان خبرنگار صدای آمریکا دو خبرنگار دیگری هستند که از سوی هیأت داوران در جایگاه چهارم و پنجم قرار گرفته‌اند. خانه آزادی بیان و وزارت اطلاعات و فرهنگ برای مقام اول یا «چهره‌ی آزادی بیان» افغانستان مبلغ پنج‌هزار دلار جایزه در نظر گرفته‌اند. انیسه شهید، خبرنگار تلویزیون خصوصی طلوع نیوز افغانستان از سوی خانه‌ی آزادی بیان این کشور به‌عنوان «چهره‌ی آزادی بیان» افغانستان در سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.
یک خبرنگار زن به عنوان «چهره‌ی آزادی بیان» افغانستان انتخاب شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از شهرآرانیوز؛ خانه آزادی بیان اعلام کرده است که با همکاری وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان پس از بررسی کارکرد‌های یک‌ساله‌ی بیش از ۱۷۰۰ خبرنگار، خانم شهید را به‌عنوان «چهره‌ی آزادی بیان» افغانستان انتخاب کرده است.
براساس معیار‌های «حرفه‌ای بودن»، «موثریت»، «جرأت در کار» و «کیفیت کار» به هر خبرنگار از سوی داوران نمره داده شده است که در نتیجه، انیسه شهید بیشترین امتیاز را کسب کرده است.
از میان بیش از ۱۷۰۰ خبرنگار، در مرحله‌ی اول ۱۰۷ خبرنگار از سوی داوران انتخاب شدند. در مرحله‌ی دوم پنج نفر راه یافتند.
عصمت‌الله سروش گزارشگر روزنامه اطلاعات روز از سوی داوران جایگاه دوم را گرفت و کریم امینی گزارشگر طلوع‌نیوز سوم شد. همچنین عبدالرقیب سایل خبرنگار خبرگزاری پژواک و رحیم‌گل ساروان خبرنگار صدای آمریکا دو خبرنگار دیگری هستند که از سوی هیأت داوران در جایگاه چهارم و پنجم قرار گرفته‌اند.
خانه آزادی بیان و وزارت اطلاعات و فرهنگ برای مقام اول یا «چهره‌ی آزادی بیان» افغانستان مبلغ پنج‌هزار دلار جایزه در نظر گرفته‌اند.
لیز دوسیت از بی‌بی‌سی، رضا معینی از سازمان گزارشگران بدون مرز، نجیبه ایوبی کلید گروپ، دانش کروخیل از خبرگزاری پژواک، شریف امیری از طلوع نیوز، امید شریفی از گروه هنرسالار، عبدالمنان شیوای شرق از وزارت اطلاعات و فرهنگ و مریم درانی فعال حقوق زن در قندهار کارکرد‌های یک‌ساله‌ی این خبرنگاران را بررسی کرده‌اند.
http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=7182

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *