ی٫ اردیبهشت ۳۰ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه های کشور

شهیده طاهره حدادنژاد؛ تنها و اولین بانوی شهیده رسانه کشور

1 دقیقه خوانده شده
اولین بانوی شهیده و شهید شاخص بسیج رسانه کشور در سال ۱۴۰۳ کیست؟
شهیده طاهره حدادنژاد؛ تنها و اولین بانوی شهیده رسانه کشور

اولین بانوی شهیده و شهید شاخص بسیج رسانه کشور در سال ۱۴۰۳ کیست؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه؛ طاهره حدادنژاد بانوی شهیده رسانه کشور اهل بندر انزلی و کارمند صدا و سیمای تهران بود که بر اثر بمباران هوایی همراه با همسر و فرزند ٧ماهه خود که هنوز به دنیا نیامده بود آسمانی شد.

شهیده «طاهره حدادنژاد» در موشکباران شهر تهران توسط نیروهای عراق همراه با همسر و فرزندش که هنوز متولد نشده بود به شهادت رسید. هم اکنون میدان محسنی تهران را به سبب شهادت این بانوی فداکار، میدان مادر می‌نامند و تندیس نرگس عاشقان به یاد ایشان ساخته شده است. در ادامه زندگینامه این شهیده بزرگوار را می خوانید.

مروری بر زندگی شهیده «طاهره حدادنژاد»

به گزارش نویدشاهدگیلان؛ شهیده «طاهره حدادنژاد» در چهارم فروردین ماه سال ۱۳۳۸ در شهرستان بندرانزلی به دنیا آمد و پس از گذراندن دوران دبیرستان در این شهرستان و اخذ دیپلم جهت گذراندن دوره کامپیوتر عازم تهران می‌شود و بعد از گذراندن دوره آموزش توسط یکی از مربیان آموزشگاه وارد صدا و سیما شده و در بخش سیستم این سازمان مشغول به کار می‌شود. پس از گذشت چند سال ازدواج می‌کنند و سپس صاحب فرزند پسر می‌شوند که نامش، فرزین گذاشته می‌شود.

شخص مهربانی بود و علت اشتغالشان هم این بود که می‌خواستند زحمات پدرشان را جبران کنند. و همیشه می‌گفت: افتخار می‌کنم که پدرم یک کارگر است و دست‌هایش پینه بسته. او عادت داشت در محل کار موقع صرف نهار همه کارمندان را دور هم جمع کند تا با هم نهار بخورند.

زمانیکه فرزین ۶ ساله بود. طاهره فرزند دومش را باردار میشود. در ماه هفتم بارداری، همراه همسرش در میدان محسنی تهران (مادر جدید) طی بمباران هوایی با اصابت خمپاره به آن‌ها شکم طاهره پاره می‌شود و در سن بیست و نه سالگی به شهادت نائل می‌آید. همسرشان نیز به همراه ایشان در آن حادثه به شهادت می‌رسند. مزار تنها بانوی شهیده بندرانزلی در مزار شهدای شهرستان قرار دارد و مزار همسر ایشان نیز در تهران است. تنها پسر ایشان، فرزین نیز اکنون در انزلی ساکن است؛ و اکنون میدان محسنی تهران را به خاطرشهادت این بانوی مهربان، “میدان مادر” نامیده اند و مجسمه «نرگس عاشقان» (تندیس مادری که باردار است)، به یاد ایشان ساخته شد و در سال ۱۳۷۳ در آن مکان نصب گردید.

لینک کوتاه: http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=16450

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *