چ٫ شهریور ۲۱ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

معاون نظارت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اعلام کرد: لزوم توجه کاربران به ضوابط مالکیت امتیاز بازی و اکانت‌ها

1 دقیقه خوانده شده
معاون نظارت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اعلام کرد: لزوم توجه کاربران به ضوابط مالکیت امتیاز بازی و اکانت‌ها
معاون نظارت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با تاکید بر لزوم توجه کاربران به ضوابط مالکیت امتیاز بازی، در خصوص برخی سودجویی‌ها مبنی بر تقویت اکانت‌ها (cheat boosting) بوسیله برنامه‌های جانبی و کد‌های تقلب و فروش آن به بازیکنان هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از اداره ارتباطات و امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای؛ عقیل منصوری، معاون نظارت بنیاد با اشاره به اینکه بازی‌های رایانه‌ای از دیرباز در کنار سایر جنبه‌های آموزشی و فرهنگی و … به عنوان یک تفریح مهیج شناخته می‌شدند، تصریح کرد: امروزه بازی‌های رایانه‌ای به عنوان یکی از مهارت‌های درآمدزا مطرح است. بر همین اساس، شاهد آن هستیم که امتیاز بازی و هزینه‌های مادی و معنوی (اعم از پول، مهارت، وقت و …) که برای رسیدن به آن صرف می‌شود، به عنوان یک دارایی مورد معامله قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق قوانین داخلی اکثر بازی‌ها، به اشتراک‌گذاری نام‌کاربری و رمز با دیگران غیرمجاز شناخته شده و مسئولیت استفاده از آن بر عهده سازنده حساب کاربری بازی است، افزود: خرید و فروش اکانت به مثابه اشتراک‌گذاری اکانت است و در صورت شناسایی، غالبا بازی‌سازها اقدام به مسدود نمودن آن خواهند نمود. خانواده‌ها و خریداران این حساب‌های کاربری‌، باید اطلاع داشته باشند که خریداری یک اکانت و رمز به معنای قانونی بودن بهره‌برداری از آن بازی نیست.

معاون نظارت بنیاد با بیان اینکه غالب بازی‌سازان، به‌ شدت با متقلبین مبارزه می‌کنند و در صورت استفاده از برنامه جانبی، دیگر اکانت‌های فرد متقلب را نیز مسدود می‌کنند، گفت: افرادی که به تولید و عرضه اکانت مشغول هستند نیز ممکن است در معرض خطر باشند.

منصوری با تاکید بر آن که امتیاز بازی متعلق به کسی است که مهارت و هوش انجام مراحل آن را داشته باشد افزود: سودجویان برای کسب درآمد اقدام به عمل تقویت اکانت‌ها (cheat boosting) بوسیله برنامه‌های جانبی و کد‌های تقلب و سپس فروش آن می‌کنند، که معمولا پس از مدتی مسدودیت دائم اکانت را در پی خواهد داشت. همچنین باید در نظر داشت کاربر با خرید اکانت، به علت وجود امکان بازپس‌گیری اکانت توسط صاحب اولیه اکانت (که ایمیل اصلی را در اختیار دارد) خواسته یا ناخواسته احتمال خطر از دست دادن آن و هدر رفتن پولش را می‌پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: دسترسی به اکانت‌های هک شده یا دزدی به علت احتمال تغییر رمز عبور توسط صاحب اکانت، پس از مدتی ممکن نخواهد بود و حتی در مواردی مشاهده شده برخی از فروشندگان سودجو، رمز اکانت‌های فروخته شده را تغییر می‌دهند که طبعا دسترسی به آن برای خریدار قبلی اکانت غیر ممکن می‌شود.

معاون نظارت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با توصیه به گیمرها برای توجه به وضعیت قانونی استفاده از بازی‌های رایانه‌ای از نظر قوانین کشور و همچنین قوانین داخلی خود بازی ها تاکید کرد: بالا بردن امنیت اکانت و استفاده از تایید دو مرحله‌ای، دسترسی هکر‌ها به آن را به حداقل می‌رساند، همچنین باید دانست رسیدگی مراجع قانونی در خصوص اعمالی که افراد درباره بازی‌های غیرمجاز انجام می‌دهند و پول‌هایی که رد و بدل می‌شوند، مشمول پیچیدگی‌هایی است که بهتر است افراد سراغ چنین تجربه‌ای نروند.

http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=3876

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *