ج٫ آذر ۲۳ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

آلمان خواستار توضیح در مورد حمله به خبرنگار دویچه‌وله در آمریکا شد

1 دقیقه خوانده شده
آلمان خواستار توضیح در مورد حمله به خبرنگار دویچه‌وله در آمریکا شد

وزیر خارجه آلمان خواستار بررسی حمله به خبرنگار دویچه‌وله و تیم همراه او در آمریکا و شفاف‌سازی در مورد آن شد. پلیس آمریکا به سوی اشتفان زیمونس که می‌خواست در مورد ناآرامی‌های مینیاپولیس گزارش دهد، گلوله شلیک کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از شارا؛ وزیر خارجه آلمان خواستار بررسی حمله به خبرنگار دویچه‌وله و تیم همراه او در آمریکا و شفاف‌سازی در مورد آن شد. پلیس آمریکا به سوی اشتفان زیمونس که می‌خواست در مورد ناآرامی‌های مینیاپولیس گزارش دهد، گلوله شلیک کرد.
خبرنگار دویچه‌وله آماده پخش یک گزارش تلویزیونی زنده در مورد ناآرامی‌‌های مینیاپولیس می‌شد که یک گلوله‌ از کنار گوش او رد شد. نیروهای پلیس آمریکا پشت سر او بودند. آیا آنها می‌خواستند مانع خبررسانی تیم دویچه‌وله شوند؟
وزیر خارجه آلمان خواستار تحقیق در مورد حمله به تیم دویچه‌وله شد. هایکو ماس، ضمن اشاره به اقدامات خشونت‌آمیزی که در روزهای اخیر علیه 
روزنامه‌نگاران فعال در آمریکا صورت گرفته، تأکید کرد در کشوری که قانون حاکم است دفاع از آزادی رسانه‌ها و مطبوعات باید “بالاترین استاندارد” را داشته باشد.
او خواستار بررسی کامل و شفاف‌سازی در مورد هرگونه خشونت علیه خبرنگاران شد.
هایکو ماس اطمینان داد: «ما با مقامات آمریکا تماس خواهیم گرفت و در مورد حمله به تیم دویچه ‌وله پرسوجو خواهیم کرد تا از جزییات این حادثه اطلاعات دقیق‌تری به دست آوردیم.» او تأکید کرد که خبرنگاران باید بتوانند به وظیفه خود برای گزارش دهی مستقل عمل کنند، بدون آنکه نگران امنیت خود باشند.
پلیس آمریکا تا کنون دو بار مانع گزارش‌دهی اشتفان زیمونس، خبرنگار دویچه‌وله شده است. یکشنبه ۱۱ خرداد نیروهای پلیس مینیاپولیس سلاح به دست به زیمونس نزدیک شدند تا او را وادار به ترک صحنه کنند. پس از یک جدال لفظی کوتاه، زیمونس و تیم فیلمبرداری او محل را ترک کردند.
شنبه شب دهم خرداد، زیمونس هنگامی که آماده یک گزارش زنده تلویزیونی می‌شد، از تیراندازی پلیس به وحشت افتاد. او می‌گوید تیری از کنار گوش آنها رد شده است.
در پس زمینه تصاویری که دوربین فیلمبرداری دویچه‌وله از ماجرا ضبط کرده، به وضوح دیده می‌شود که پس از صدا، یک افسر پلیس شیئی شبیه سلاح را پایین می‌گیرد. این افسر پلیس احتمالا یک گلوله پلاستیکی به سمت تیم دویچه‌وله شلیک کرده است.
گردا مویر مدیر برنامه‌های دویچه‌وله در یادداشتی اعتراضی به سفارت آمریکا در برلین، این برخورد را غیرقابل تحمل توصیف کرد. دویچه وله از مقامات آمریکا خواست از امنیت روزنامه نگارانی که در مورد ناآرامی‌های این کشور اطلاع‌رسانی می‌کنند، اطمینان حاصل کنند.
سازمان گزارشگران بدون مرز و اتحادیه روزنامه نگاران آلمان هم با انتشار بیانیه‌ای حمله به خبرنگار دویچه‌وله و سایر خبرنگاران در آمریکا را محکوم کردند.
یک تیم رویترز هم ظاهراً در روزهای اخیر هدف تیراندازی پلیس آمریکا قرار گرفته و یک خبرنگار آن مجروح شده است.
ناآرامی‌های آمریکا در پی خشونت پلیس هنگام بازداشت جورج فلوید آفریقایی تبار و مرگ او آغاز شد. یک مأمور پلیس بی‌توجه به ناله فلوید که به زحمت می‌گفت نمی‌تواند نفس بکشد، بیش از ۹ دقیقه زانوی خود را روی گردن او فشار داد.
جورج فلوید ۴۶ ساله در مسیر بیمارستان درگذشت. نتیجه کالبدشکافی مستقلی که به درخواست خانواده او انجام شده، تأیید می‌کند که او در جریان عملیات پلیس “دچار خفگی” شده است.
تصاویری که توسط یک رهگذر از صحنه بازداشت او ضبط و سپس در اینترنت پخش شد، شهروندان خشمگین آمریکا را به خیابان‌ها کشانده است.

آلمان خواستار توضیح در مورد حمله به خبرنگار دویچه‌وله در آمریکا شد

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *