چهل و نهمین شماره ماهنامه دنیای سرمایهگذاری منتشر شد
1 دقیقه خوانده شدهدر چهل و نهمین شماره ماهنامه “دنیای سرمایهگذاری” ضمن پیشبینی وضعیت بازار بورس، طلا و ارز تا پایان سال ۱۳۹۹، فرصتها و چالشهای صنعت حملونقل کشور توسط کارشناسان و صاحبنظران این حوزه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از مرزنیوز؛ در بخش پرونده ویژه این شماره مصاحبههایی با رضا امیدوار تجریشی، عضو هیات مدیره شرکت حملونقل فجر جهاد با عنوان “رونق اقتصادی کشور به رشد تولید وابسته است”، رضا خیری، مدیرعامل شرکت حملونقل صنایع روغن بارگلزا با موضوع “ضرورت اصلاح قوانین برای توسعه صنعت حملونقل”، احمد پارسانژاد، مدیرعامل شرکت نشاط آبی دریا با عنوان “موانع داخلی؛ ویرانگرتر از تحریمهای بینالمللی” و همچنین شهرام آدمنژاد، معاون وزیر راه و شهرسازی با موضوع “راهآهن خواف- هرات؛ شاهراه توسعه شرق کشور” به چاپ رسیده است.
در بخش اقتصاد بازار چهل و نهمین شماره ماهنامه “دنیای سرمایهگذاری” گفتوگوهایی با حامد ابراهیمی، معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و عطیه سادات میرعباسی، دبیر اجرایی جشنواره استارپوزال با عنوان “مشارکت ۵۸ دانشگاه کشور در جشنواره کارآفرین دانشگاهی”، عباسعلی حقانی نسب، رییس هیات مدیره شرکت سبدگردان هدف با موضوع “نقطه تقابل بازار سرمایه؛ محوریت بانکها در اقتصاد است” و نیز احمدرضا ضرابیه، مدیرعامل شرکت بیمه سامان با عنوان “تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی با صادرات خدمات بیمهای” انجام شده است. همچنین در این بخش یادداشتهایی از مهدی کریمی تفرشی، رییس هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان تهران با موضوع “راهکارهای کاهش وابستگی به دلار” و علی حیدری، کارشناس اقتصاد با عنوان “پیشبینی بازارهای مختلف تا پایان سال ۱۳۹۹” به رشته تحریر درآمده است.
در بخش دنیای انرژی این شماره نیز مصاحبههایی با صادق صالحی، عضو هیات مدیره شرکت توربین سازان نیکان با عنوان “ساخت و تعمیر تجهیزات پالایشگاهی و نیروگاهی در کشور”، مهدی سهرابی، مدیرعامل شرکت آلومتک با موضوع “استفاده از توان متخصصان داخلی برای توسعه کشور” و مهدی جمشیدی دانا، مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران با عنوان “آمادگی شرکت انتقال گاز برای گذر ایمن از فصل سرما” منتشر شده است.
در بخش دنیای خودروی چهل و نهمین شماره این نشریه گفتوگوهایی با حسن جمالی کاظمینی، مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور صنایع اتومبیل با عنوان “رفع مشکلات قطعهسازان با همدلی مسئولان”، سیدعلی لاجوردی، مدیرعامل شرکت لنت پارس با موضوع “عرضه کالاهای تقلبی در سایه بیتوجهی نهادهای نظارتی” و علیرضا اقصایی، عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعهسازان خودروی تهران با عنوان “افزایش میزان تولید و کیفیت محصول با استفاده از توان صنعتگران داخلی” به چاپ رسیده است.
در بخش دنیای صنعت شماره ماهنامه دنیای سرمایهگذاری نیز مصاحبههایی با مصطفی رهگذر، مدیرعامل شهرک صنعتی غیر دولتی صفادشت با عنوان “اعتلای بخش خصوصی نیاز به حمایت واقعی دولت دارد”، مجید اخوان، مدیرعامل شرکت طرح و اجرای ایدههای چوبی با موضوع “قوانین و مقررات موجود؛ ضد تولید است”، سیامک شهریاری، مدیرعامل شرکت خشکبار آرات با عنوان “استراتژی مشخصی برای صادرات در کشور وجود ندارد” و بهرام زندی، مدیرعامل شرکت یاس شیمی با موضوع “نظام دلالی؛ چالشی برای تولیدکنندگان” منتشر شده است. همچنین در این بخش گفتوگوهایی با حمیدرضا غزنوی، سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران با عنوان “تقویت ارزش پول ملی در گروی رونق تولید است”، محمود قاسمی، مدیرعامل شرکت آریا تکنولوژی فردا با موضوع “مدیران دولتی؛ حامی مخترعان نیستند”، مهران شهبازی، مدیرعامل مجموعه سلوا با عنوان “سلامت و اشتغال؛ ارمغان حمایت از تولیدکنندگان خُرد محصولات ارگانیک” و نیز محمد حدادیپور، عضو هیات مدیره شرکت سنا ایده آفرین با موضوع “پیشرفت صنعت بستهبندی ایران با همکاری شرکتهای دانشبنیان” انجام شده است. مطلبی هم با عنوان “اولین شرکت پروژهمحور صنعتی؛ آماده ورود به فرابورس” از دیگر مطالب منتشرشده در بخش دنیای صنعت میباشد.
در بخش اقتصاد کلان این نشریه نیز مصاحبهای با ماتیاس لنتز، سفیر سوئد در تهران با عنوان “بازار ایران برای شرکتهای سوئدی اهمیت دارد” منتشر شده است. یادداشتی از مرتضی فغانی، عضو اتاق بازرگانی تهران با عنوان “بلندپروازی درآمدی در لایحه بودجه ۱۴۰۰” و گزارشی با موضوع “تداوم رشد تجارت ایران و عراق در گروی برنامهریزی دقیق” از دیگر مطالب چاپشده در این بخش است.
“آشنایی با پُردرآمدترین شرکتهای ریلی جهان”، “استارتآپهای برتر حملونقلی در دنیا” و “معرفی برترین برندهای لوازم خانگی” از مطالب خواندنی این شماره از ماهنامه “دنیای سرمایهگذاری” است که شما مخاطبان را به مطالعه آن دعوت میکنیم.
چهل و نهمین شماره ماهنامه “دنیای سرمایهگذاری” به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در ۱۰۸ صفحه با قیمت ۳۰ هزار تومان از طریق اشتراک و نیز پایگاه خبری این نشریه به نشانی www.dsg-m.ir از هماکنون در دسترس علاقهمندان قرار دارد.