ج٫ آذر ۲ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

شیوه‌نامه ثبت‌نام اصحاب رسانه و نویسندگان برای استفاده از برنامه‌های جشنواره فیلم فجر

1 دقیقه خوانده شده
شیوه‌نامه ثبت‌نام اصحاب رسانه و نویسندگان برای استفاده از برنامه‌های جشنواره فیلم فجر منتشر شد.
شیوه‌نامه ثبت‌نام اصحاب رسانه و نویسندگان برای استفاده از برنامه‌های جشنواره فیلم فجر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و وبسایت جشنواره فیلم فجر؛ شیوه‌نامه ثبت‌نام اصحاب رسانه و نویسندگان برای استفاده از برنامه‌های جشنواره فیلم فجر منتشر شد.

۱. مقدمه

چهلمین جشنواره فیلم فجر همزمان با چهل‌وسومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با یاری خداوند متعال از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد. روابط عمومی جشنواره همچون ادوار پیشین، به منظور تکریم اصحاب رسانه و اعضای انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، و نیز تسهیل و تنظیم دسترسی به برنامه‌های بزرگترین رویداد فرهنگی ـ سینمایی کشور، شیوه نامه ثبت نام اهالی رسانه و منتقدان را تدوین کرده ‌است.

۲. اهداف

این شیوه‌نامه در راستای دسترسی بهینه به برنامه‌های جشنواره، اهداف زیر را دنبال می‌کند:

  • هدفمندسازی حضور اصحاب رسانه، منتقدان، میهمانان و مدعوین در سالن مرکزی جشنواره
  • ارتقای نحوه تعامل و همکاری متقابل ستاد جشنواره و اصحاب رسانه، منتقدان، میهمانان و مدعوین
  • تکریم اصحاب رسانه، منتقدان و نویسندگان پیشکسوت سینمای ایران
  • تسهیل و تنظیم فعالیت اهالی رسانه در ایام برگزاری جشنواره

۳. برنامه‌ریزی

از آنجا که سالن مرکزی جشنواره، ظرفیت محدودی دارد و این سالن میزبان گروه‌های مختلف از جمله: صاحبان آثار، پیش‌کسوتان سینما، پویشگران علمی و اصحاب رسانه‌ها و منتقدان است؛ روابط عمومی جشنواره فیلم فجر به منظور کارآیی هر چه بیشتر بخش اصحاب رسانه، با گروه‌بندی رسانه‌ها بر اساس رتبه‌بندی معاونت مطبوعاتی، و نیز با توجه به عملکرد رسانه‌ها در انعکاس مستمر رویدادهای سینمای ایران؛ شاخص‌ها و شرایط حضور و میزان سهمیه (تعداد) در سالن مرکزی جشنواره را به شرح ذیل اعلام می‌نماید.

شایان ذکر است، برنامه‌ریزی روبط عمومی و ستاد جشنواره به گونه‌ای است که گروه‌های خبری و پوششی رسانه، نویسندگان و منتقدان را در سالن مرکزی جشنواره و دیگر اصحاب رسانه را در سالن جداگانه، و یا سایر سالن‌های جشنواره فجر میزبانی نماید.

۴. ثبت نام

فرهیخته، لطفاً پس از مطالعه کامل این شیوه‌نامه و در صورت موافقت با مفاد آن، تقاضای خود برای دریافت کارت رسانه چهلمین جشنواره فیلم فجر از طریق تکمیل فرم و بارگذاری مدارک لازم، ارسال نمایید.

  • شرایط عمومی شیوه‌نامه
    مهلت ثبت نام از ۲۷ آذرماه تا ۳ دی ماه ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده و این مهلت غیرقابل تمدید است. به درخواست‌هایی که بعد از این مهلت و یا خارج از سامانه جشنواره ارسال ‌شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  1.  متقاضیانی که در دوره گذشته در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، در این دوره، تنها نیاز به مراجعه به پروفایل خود در سایت جشنواره و بارگذاری معرفی‌نامه جدید و نمونه اثر (برای منتقدان) و ویرایش اطلاعات (در صورت لزوم) دارند.
  2. ثبت نام در سامانه، به منزله تایید نهایی و صدور کارت نیست. بعد از مرحله ثبت نام، ارزیابی واجدین شرایط توسط کارگروهی متشکل از مدیر روابط عمومی و کارشناسان رسانه صورت می‌پذیرد.
  3. مطابق مفاد آیین‌نامه، برنامه‌ریزی برگزاری جشنواره، بر اساس مصوبات و دستور‌العمل‌های ستاد ملی مدیریت کرونا خواهد بود. بنابراین، در صورت دارا بودن شرایط این شیوه‌نامه، فقط برای افرادی کارت صادر خواهد شد که هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت نموده و لینک کارت واکسن دیجیتال خود را در سایت جشنواره بارگذاری کرده باشند.
  • شرایط اختصاصی ثبت نام اصحاب رسانه‌های مکتوب
  1. رسانه متبوع متقاضی باید دارای گستره توزیع و انتشار کشوری باشد.
  2. رسانه متقاضی باید دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (موجود در فهرست رسانه‌های دارای مجوز و در حال انتشار و قابل مشاهده در وبگاه معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) باشد.
  3. رسانه متقاضی بایستی عملکرد مستمر در خصوص رویدادهای سینمای ایران داشته باشد. به نحوی که از بهمن ماه ۱۳۹۹تا آبان ماه ۱۴۰۰، هر ماه حداقل سه گزارش، خبر یا تحلیل اختصاصی مرتبط با سینمای ایران منتشر کرده باشد.
  4. کارت‌ها بر اساس سهمیه در نظر گرفته شده برای هر رسانه و سابقه حرفه‌ای افراد و به ترتیب اولویت مندرج در معرفی‌نامه صادر می‌شوند (خبرنگاری، عکاسی) و اصلاح بعدی اولویت‌ها پذیرفته نخواهد شد.
  5. معرفی‌نامه متقاضی باید به امضای مدیرمسئول رسانه رسیده باشد.
  6. میزان حضور و عملکرد فعالان هر رسانه در دوره‌های قبلی جشنواره فیلم فجر و کیفیت فعالیت آنها، یکی از ملاک‌های ارزیابی درخواست‌ها خواهد بود.
  7. در صورت امکان، روابط عمومی جشنواره شرایط حضور سایر متقاضیان حائز شرایط را در دیگر سینماهای جشنواره فراهم خواهد کرد.
  • شرایط اختصاصی ثبت نام رسانه‌های دیداری و شنیداری
  1. در معرفی‌نامه همکاران برنامه‌های رادیویی، تلویزیونی و اینترنتی، لازم است عنوان دقیق شغلی درخواست‌کننده (خبرنگار، گزارشگر، مجری، تصویربردار، صدابردار، عوامل فنی، تهیه کننده و…) قید شود. کارت‌ها بر اساس سهمیه در نظر گرفته شده به ترتیب اولویت مندرج در نامه صادر می‌شوند و امکان اصلاح وجود ندارد.
  2. در معرفی‌نامه همکاران برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، لازم است مصوبه پخش برنامه مورد نظر در شبکه یا شبکه‌های مربوطه ارائه و زمان پخش و مدت برنامه‌ در نامه ارسالی قید شده باشد.
  3. در مورد برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، درصورتی که برنامه مورد نظر در جشنواره سال قبل پخش شده باشد، حتماً باید یک نمونه از برنامه، در قالب یک لوح فشرده به همراه نامه به روابط عمومی جشنواره ارسال شود. بدیهی است پخش برنامه در ادوار گذشته، از جمله ملاک‌های بررسی خواهد بود.
  4. در صورت عدم پخش برنامه اعلامی در حین برگزاری جشنواره، روابط عمومی از ادامه فعالیت گروه تولیدی در سینمای رسانه ممانعت به عمل خواهد آورد.
  5. در مورد برنامه‌های اینترنتی، درگاه پخش برنامه‌ مورد نظر، حتما بایستی در نامه رسمی ارسالی، درج شده باشد.
  • شرایط اختصاصی ثبت نام اعضای انجمن منتقدان
  1. منتقدان متقاضی بر اساس لیست رسمی اعضای انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، بررسی خواهند شد.
  2. برای اعضای انجمن منتقدان، ارائه سه نمونه یادداشت، گزارش یا نقد مرتبط با فیلم‌های دوره سی‌وهشتم و یا سی‌ونهم جشنواره فیلم فجر که به نام متقاضی در یکی از رسانه‌های معتبر منتشر شده باشد، ضروری است.
  3. برای منتقدان و خبرنگاران سینمایی پیشکسوت، سهمیه محدود و جداگانه‌ای منظور می‌شود، اما لازم است در سامانه ثبت نام نمایند.

۵. گاهشمار صدور کارت

آغاز ثبت نام: ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۰

آخرین مهلت ثبت نام: ۳ دی ماه ۱۴۰۰

امید است با همکاری اصحاب رسانه در توجه به مهلت ثبت نام و همچنین مقررات ثبت نام اهالی رسانه شاهد برگزاری هر چه باشکوه‌تر و منظم‌تر چهلمین جشنواره فیلم فجر باشیم.

شیوه‌نامه ثبت‌نام اصحاب رسانه و نویسندگان برای استفاده از برنامه‌های جشنواره فیلم فجر

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *