با فصلنامه علمی تحلیلی «فناوری همراه» بیشتر آشنا شویم
1 دقیقه خوانده شدهبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه؛ فصلنامه علمی تحلیلی «فناوری همراه» به همت این مرکز منتشر شده و شناخت فناوری های نوظهور؛ پایش محصولات و خدمات نوین؛ شناخت روندهای کسب و کاری جدید؛ کمک به فرآیند مدیریت سبد فناوری، شناسایی و اولویتبندی فناوری و بررسی آخرین اخبار، رویدادها و نشستهای علمی تخصصی از اهداف اصلی انتشار این فصلنامه بوده است.
مخاطبان این رسانه نیز نهادهای سیاستگذار و تنظیمگر در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ گروه همراه اول و مجموعههای فعال در اکوسیستمICT کشور؛ مراکز تحقیق و توسعه و دانشگاهها؛ شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها بوده و یکی از خروجیهای رصد فناوری در مرکز تحقیق و توسعه همراهاول فصلنامه علمی تحلیلی «فناوری همراه» است که جهت به اشتراکگذاری محتوای مرز دانش صنعت تلکام تهیه و انتشار مییابد.
همچنین شبکههای مخابراتی ۵G و فراتر از آن؛ هوش مصنوعی (AI)؛ اینترنت اشیاء (IoT)؛ کلان داده (Big Data)؛ پردازش ابری (Cloud Computing)؛ امنیت سایبری (Cybersecurity)؛ بلاکچین (Blockchain)و واقعیت افزوده و رباتیک از موضوعات محوری فصلنامه فناوری همراه به شمار می رود.
از این رو فصلنامه «فناوری همراه» از تمامی پژوهشگران و صاحبنظران دعوت مینماید تا محتواهای علمی، تحلیلی خود را درخصوص موضوعات لبه فناوری تلکام ارسال نمایند، محتوای ارسالی پس از طی فرایند داوری، در فصلنامه «فناوری همراه» به چاپ خواهد رسید.
فرایند پذیرش، داوری و انتشار نیز شامل انتشار فراخوان (در سایت مرکز تحقیق و توسعه همراه)؛ دریافت مقالات و محتوای ارسالی در بازه مشخص شده در فراخوان؛ اظهار نظر کمیته ارزیابی فصلنامه فناوری همراه و ارزیابی محتواهای دریافتی؛ اطلاعرسانی در خصوص نتیجه داوری و انتشار به نویسنده و چاپ و انتشار محتواهای تایید شده می باشد.
لذا از نویسندگان محترم تقاضا می شود نوع مقاله، اسامی نویسندگان، عنوان مقاله، چکیده ۳۰۰ تا ۵۰۰ کلمهای و واژگان کلیدی خود را بر اساس راهنمای تدوین محتواهای فصلنامه «فناوری همراه» تهیه نموده و از طریق فرم ثبت نام ارسال نمایند.
خبرنگار: فرناز قنبری
لینک کوتاه: http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=16593