ج٫ آذر ۲ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

آموزش بازی‌سازی با قابلیت‌های موتور یونیتی

1 دقیقه خوانده شده
آموزش بازی‌سازی با قابلیت‌های موتور یونیتی
انستیتو ملی بازی‌سازی هم با همکاری دانشگاه تهران برای نخستین بار یک دوره مشترک آموزش تخصصی بازی‌سازی با موتور یونیتی را برای علاقمندان تدارک دیده است. این دوره که از ۲۵ مرداد آغاز شده و تا ۱۰ آبان ادامه دارد، به مدت ۳۲ ساعت و به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از ادراه ارتباطات و امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای؛ یادگیری بازی‌سازی آن هم با موتور یونیتی(Unity) می‌تواند رویداد جذابی برای علاقمندان به بازی‌سازی باشد. از این جهت جذاب که موتور یونیتی به عنوان یکی از چهار موتور بازی ساز بزرگ در جهان با عملکردهای بی نظیرش در ساخت بازی های مختلف، به شما امکان طراحی و ساخت بازی‌های شگفت انگیزی را می‌دهد.

قابلیت‌های بازی‌سازی با موتور یونیتی که روز به روز نیز در حال پیشرفت است و توانایی بالای آن برای ارتباط با سایر نرم‌افزارهای طراحی سه‌بعدی، باعث شده که خیلی از متخصصان و حرفه‌ای های صنعت بازی ایران جذب آن شوند.

قابلیت‌های موتور یونیتی خیلی از طرفداران به آموزش بازی سازی در ایران را نیز جذب آن کرده است و دوست دارند که صفر تا صد  بازی سازی با آن را یاد بگیرند. انستیتو ملی بازی‌سازی هم با همکاری دانشگاه تهران برای نخستین بار یک دوره مشترک آموزش تخصصی بازی‌سازی با موتور یونیتی را برای علاقمندان تدارک دیده است.
این دوره که از ۲۵ مرداد آغاز شده و تا ۱۰ آبان ادامه دارد، به مدت ۳۲ ساعت و به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

حمید جلیلی که مدرس بازی‌سازی با یونیتی است و مسئولیت آموزش این دوره را برعهده دارد، می‌گوید که با پایان این دوره آموزشی تخصصی، شرکت کنندگان ضمن انجام یک پروژه کامل بازی‌سازی از نقطه صفر تا انتها، با تمام چالش‌ها و موانع پیش روی یک بازی ساز و راهکارهای رفع آنها آشنا می‌شوند.

از چالش‌ها تا راهکارها

حمید جلیلی که فعالیت تخصصی در حوزه بازی سازی را از سال ۱۳۸۴ شروع کرده است، از اساتید با تجربه دپارتمان فنی انستیتو ملی بازی‌سازی است و دارای مدرک بین‌المللی( Unity Certified Developer) از شرکت Unity Technologies.
او می‌گوید که قرار است چالش‌ها و راهکارهای پیش روی یک بازی‌ساز در راستای ساخت یک گیم در این دوره آموزشی تخصصی بررسی شود: «در این دوره از ساخت مکانیک ‌های شخصیت ‌های بازی شروع خواهیم کرد و پله پله جلو خواهیم رفت  و در ادامه به مکانیک‌ هایی که برای کنترل دوربین نیاز داریم، تکنیک های طراحی فضا، نورپردازی و Post-process  خواهیم پرداخت.»

مباحث مربوط به طراحی صدا و استفاده از جلوه های صوتی برای هرچه زیباتر شدن گیم پلی، آشنایی با پرفورمنس و تکنیک‌های بهینه سازی بازی برای پخش راحت و روان روی  Device Loan ، آشنایی با مباحث  مربوط به شبکه و تکنولوژی های واقعیت مجازی( VR) از دیگر سرفصل‌هایی است که به گفته  ایشان، در این دوره آموزشی تخصصی آنلاین ارائه می‌شود.

بازی خودت را بساز

آموزش‌های ارائه شده در این دوره صرفا به تکنیک‌های بازی‌سازی خلاصه نمی‌شود. مباحث مرتبط با انتشار بازی در فروشگاه‌های داخلی و خارجی و چالش‌های موجود در این زمینه مثل پرداخت درون برنامه‌ای و تبلیغات نیز در این دوره ۳۲ ساعته بررسی خواهند شد.

همچنین ضمن دوره از دانشجو خواسته می شود تا پروژه بازی‌سازی خودش را طراحی و پیاده سازی کند و طی آن سوالات و چالش‌های خود را در کلاس مطرح کرده و رفع نماید.

خوب است که بدانید پس از پایان این دوره به شرکت کنندگان در آن گواهی‌ دانشکده فنی دانشگاه تهران و انستیتو ملی بازی‌سازی اعطا می‌شود.

http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=2405

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *