ی٫ آذر ۴ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

کتاب «استادی در مذاکره» منتشر شد

1 دقیقه خوانده شده
کتاب «استادی در مذاکره» منتشر شد

نویسنده کتاب استادی در مذاکره گفت: این کتاب در مذاکره ماحصل تجربه و تحقیقات و اطلاعاتی که هر مذاکره کننده ای به آن نیاز دارد مثل اخلاق حرفه ای، زبان بدن و فن بیان در مذاکره توسط انتشارات فدک ایستاتیس به چاپ رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از ایرنا؛ مازیار میر گفت:‌ مذاکره درست است که علم است اما به واقع از جنس هنر است و ما در این کتاب سعی کرده ایم هنر یک مذاکره کننده حرفه ای در سایه سار علم و دانش مذاکره حرفه ای به مصرف کننده ایرانی برسانیم و آنچه که یک مذاکره کننده حرفه ای به آن نیاز دارد را اطلاع رسانی کنیم. نگاه من درست است که نگاه مدیریتی است اما تمام فصول طوری نگاشته شده که تمامی اقشار بتوانند از این کتاب بهره ببرند.

وی افزود: چهار دهه همراهی و تغییر و تحول بحث‌های مذاکره را دنبال کردم تا سرانجام با مذاکره و آموزش  به این نتیجه رسیدم که تا کنون کتابی در مبحث مذاکره وجود نداشته است که به اخلاق حرفه ای، زبان بدن و مذاکره پرداخته شده باشد و اگر قرار است در کسب و کار و بیزینس و در زندگی فردی و سازمانی به موفقیت برسیم استادی در مذاکره برای ارتقای سطح کمی و کیفی مذاکره بهترین گزینه پیش رو است.

این مدرس فن مذاکره ادامه داد: پشت جلد کتاب استادی در مذاکره جمله ای است: هر گز اعتماد نکنید، این جمله با منفی نگاری و مثبت اندیشی مطلق متفاوت است، اگر می‌خواهیم در مذاکره خوب عمل کنیم، اعتماد نکنیم چرا که اعتماد چارچوب دارد و اگر فراتر از چارچوب‌ها با اعتماد ساده انگارانه وارد میز مذاکره بشوید هیچ شانسی برای موفقیت نخواهید داشت.

این نویسنده کتاب به دوران کودکی و نوجوانی خود اشاره کرد و گفت: در دوران دبستان همیشه اخلاقم اینگونه بوده که در کارهای گروهی  تا قرائت قران مشارکت داشته باشم و در ابتدای راهنمایی تا دوران دبیرستان همه بچه‌های کلاس و معلمانم را در انشاء توصیف می‌کردم و عجیب علاقه به خواندن و مطالعه داشتم و بارها و بارها به کتابخانه دایی ام که به مقام رفیع شهادت توفیق یافته اند می‌رفتم و مدام در حال کتاب خواندن بودم.

به گفته وی، حتی بعضی جملات کتاب‌ها در ذهنم تا امروز جاری بوده است و به جرات می‌توانم بگویم که وجود کتابخانه دایی ام، سردار بهزاد خادمیان عاملی برای نویسندگی و یادگیری ارتباطات کلامی و غیرکلامی در من شد.

میر ادامه می دهد: دوران نظام وظیفه که در نیروی دریایی خدمت می‌کردم با کاپیتان جانباز کلاه سبز رسول بنیانی آشنا شدم که در واقع اولین آموزه های مذاکره و کتاب زبان بدن را به من هدیه دادند که به صورت متن فارسی خودشان ترجمه کرده بودند و از همان جا بود که من با علم مذاکره آشنا شدم و پس از او افتخار آشنایی با پدر علم مذاکره ایران مرحوم پروفسور مسعود حیدری را پیدا کردم.

این عضو مدیران برتر اتحادیه اروپا در رابطه با آموزش‌های خود نیز گفت: من برای اولین بار در ایران آمده ام از دانشگاه‌های برتر آمریکایی و اروپایی الگوبرداری کردم و هشتگ آموزش بدون پاورپوینت را ارائه داده ام تا بتوانم از خشک و سطحی و کلیشه ای بودن آموزش پیشگیری کنم و به شخصه کلاس‌هایی با محوریت ارائه نظرات دوطرفه، خطی رو به بالا و فرصت برای پرسش و پاسخ و استفاده از تکنیک‌های گیمیفیکیشن و نمایش فیلم رواج دهم که منتج به آموزش در سطح بالاتر و البته بدون پاورپوینت گردد.

میر اضافه کرد: تجربیات شخصی خودم و بزرگان به همراه منابع معتبر علمی در دستور کار قرار داده شده است و در ابتدای کلاس به مبحث تفکر و بعد به مباحث، اصول و فنون مذاکره، زبان بدن، اخلاق حرفه ای و تکنیک‌های  بازاریابی و فروش و غیره می‌پردازم.

وی تصریح کرد: من یک خلبان سقوط کرده در یک پرواز هستم که از فاصله چهار هزار متری به آب پرتاب می‌شود و دست و پاهایش شکسته می‌شود و آنجا متوجه شدم که دانستن مهم نیست. ما دانش خیلی از کارها را داریم اما درک صحیحی از اون کار را نداریم. من به مدیران و دانشجویانی که این همه سال آموزش داده ام همیشه گفته ام که تجربه کرده را دوباره تجربه نکنیم. تجربه کشورهای پیشرو را بیاموزیم و در سایه مطالعه انتقال دهیم.

نویسنده کتاب استادی در مذاکره ادامه داد: من از سقوط درس پرواز کردن را آموختم و تا به امروز در بسیاری از شهرهای مختلف کشور، تدریس و آموزش آنلاین و حضوری را در کارنامه ام دارم. باید تصریح کنم که مذاکره اصولی علمی است که هنر موفقیت ما را تضمین می‌کند. بنابراین اگر مذاکره را اصولی و درست یاد بگیریم قطعا هنر موفقیت را به دست آورده ایم.

این مدرس دانشگاه تاکید کرد: من برای اولین بار هر چه داده داخلی و خارجی بود را مطالعه کردم و تجربیات و تخصص خودم و همکاران را از طریق پرسشنامه را منتج به تالیف کتاب استادی در مذاکره نمودم، مباحثی همچون اگر بخواهیم مذاکره کننده خوبی باشیم چه چیزهایی باید بلد باشیم، شیوه‌های بیان و تاثیر آن در مذاکره، ارتباطات کلامی و غیرکلامی، نقش کلیدی اخلاق حرفه ای در مذاکره و موفقیت دارد.

به گفته وی، در حقیقت این کتاب یک دایره المعارفی از آنچه که یک مذاکره کننده، یک مدیر ارشد کشوری، یک کارشناس یا کارمند یا یک دانشجو یا فردی که می‌خواهد وارد بازار کار شود و غیره و ذالک می‌باشد. کتاب استادی در مذاکره برای اولین بار بر اساس نیازی که در جامعه احساس کردم توسط بنده تالیف شده است.

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *