صفر تا صد مرگ “آزاده نامداری”
1 دقیقه خوانده شدهبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از تسنیم؛ ساعت ۱۸:۳۸ روز گذشته (هفتم فروردین) تماسی با اورژانس تهران تماسی مبنی بر کشف پیکر آزاده نامداری گرفته شد که نیروهای اورژانس به محل اعزام شدند.
پس از مشخص شدن مرگ خانم نامداری، پلیس ۱۱۰ نیز در جریان موضوع قرار گرفت و تیمی از مأموران کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس به محل حادثه که طبقه هفتم یک برج در خیابان مهستان بود، اعزام شدند.
بررسیهای اولیه نشان داد که همسر و فرزند آزاده نامداری در منزل حضور نداشتند و به یکی از شهرهای شمال کشور رفته بودند.
نحوه کشف پیکر آزاده نامداری
تحقیقات بیشتر نشان داد پدر آزاده نامداری با دخترش تماس گرفته و به دلیل اینکه دخترش پاسخگوی تماسهای وی نبوده، سراسیمه همراه با مادر آزاده نامداری به منزل وی رفته و پس از شکستن در منزل، با پیکر بیجان دخترشان در اتاق پذیرایی منزل مواجه شدند.
اورژانس: حداقل ۱۲ ساعت از فوت میگذرد
خالدی؛ رئیس سخنگوی اورژانس کشور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در پاسخ به این سؤال که چه مدت از زمان فوت نامداری میگذرد، گفت: بعد از فوت یک نفر، تا چند ساعت، جسد نرم است اما بعد از ۱۰ الی ۱۲ ساعت، پدیده جمود نعشی رخ میدهد و باتوجه به وضعیت پیکر کشف شده، حداقل ۱۲ ساعت از فوت آزاده نامداری میگذرد.
در ادامه تیمهای تشخیص هویت آگاهی و پزشکی قانونی در محل کشف پیکر آزاده نامداری حاضر شدند.
قاضی شهریاری: هیچ یافتهای مبنی بر خودکشی یا قتل آزاده نامداری وجود ندارد
در همان ابتدای رسیدگی به پرونده، گمانههایی مبنی بر خودکشی، قتل، مسمومیت، اوردوز و مرگ آزاده نامداری بر اثر ابتلا به کرونا، توسط برخی رسانهها مطرح شد که قاضی محمد شهریاری؛ سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در گفتوگو با خبرنگار انتظامی تسنیم با تأکید بر اینکه هیچ یافتهای مبنی بر خودکشی یا دگرکشی مرحومه آزاده نامداری وجود ندارد، تصریح کرد: هیچگونه آثار ضرب و جرحی بر روی پیکر خانم نامداری یافت نشده و علت فوت وی، منوط به آزمایشهای سمشناسی و آسیبشناسی است که توسط پزشکی قانونی صورت میگیرد.
این مقام قضائی خاطرنشان کرد: هیچگونه آثار ضرب و جرحی بر روی پیکر خانم نامداری یافت نشده و علت فوت وی، منوط به آزمایشهای سمشناسی و آسیبشناسی است که توسط پزشکی قانونی صورت میگیرد.
شهریاری تأکید کرد: رسانهها در انتشار اخبار مربوط به متوفی جانب انصاف را رعایت کرده و از گمانهزنی و هتک حیثیت افراد خودداری کنند.
در نهایت پس از اقدامات انتظامی و قضائی در محل حادثه، پیکر آزاده نامداری به پزشکی قانونی منتقل شد تا معاینات ظاهری، کالبدگشایی و آزمایشات لازم بر روی پیکر وی انجام شود؛ دکتر مهدی فروزش؛ مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران نیز در همین رابطه درباره شایعات مطرح شده مبنی بر بارداری بودن آزاده نامداری، به خبرنگار تسنیم گفت: در این مرحله با شواهد فعلی هیچ موضوعی را در این رابطه (باردار بودن یا عدم بارداری مرحومه نامداری) نمیتوانیم اعلام کنیم و این موضوع بعد از کالبدگشایی و در سالن تشریح مشخص میشود.
رد باردار بودن آزاده نامداری
در ادامه رسیدگی به این پرونده، صبح امروز پیکر آزاده نامداری مورد کالبدگشایی قرار گرفت و به گفته مهدی فروزش؛ مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در معاینه ظاهری و کالبدگشایی صورت گرفته، علائم و شواهدی از آثار ضرب و جرح یافت نشد.
وی تصریح کرد: تعیین علت فوت منوط به حصول نتایج آزمایشهای سمشناسی و آسیبشناسی خواهد بود و در روزهای آتی به مقام قضائی اعلام میشود.
به گفته این مقام مسئول، بر اساس معاینه ظاهری و کالبدگشایی صورت گرفته توسط متخصصان پزشکی قانونی، هیچگونه آثاری از بارداری یافت نشد.
پزشکی قانونی: پیش از اعلام نتایج هیچ اظهار نظری نمیکنیم
همچنین با توجه به کشف تعدادی قرص در منزل آزاده نامداری؛ مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران با تأکید بر اینکه، این موارد باید پس از بررسی آزمایشها مشخص شود، گفت: در بدو معاینه و کالبدگشایی هیچگونه اظهار نظری درباره نوع ماده نمیدهیم، آزمایشها را انجام میدهیم تا بتوانیم به جواب سؤالات برسیم، اظهار نظر درباره نوع ماده یا داروی مصرفی در حال حاضر زود است و باید ابتدا نتایج گرفته شود و سپس به مرجع قضائی اعلام کنیم آیا در نمونهها دارو و مواد مخدر کشف شده یا خیر و در حال حاضر پیش از اعلام نتایج هیچ اظهار نظری نمیکنیم.
فروزش درباره زمان مرگ آزاده نامداری نیز بیان کرد: زمان فوت وی هنگام معاینه در صحنه فوت حدود ۲۴ تا ۳۶ ساعت قبل بوده است.
رسیدگی به پرونده فوت آزاده نامداری در اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران
سردار علیرضا لطفی نیز در گفتوگو با خبرنگار انتظامی تسنیم با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ در جریان کشف جسد آزاده نامداری اظهار کرد: تیمهای تشخیص هویت آگاهی تهران بزرگ، شب گذشته در محل کشف پیکر خانم نامداری حاضر شده و اقدامات خود را انجام دادند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره قرصهای مکشوفه در محل کشف پیکر آزاده نامداری نیز گفت: درباره این قرصها باید پزشکی قانونی اظهارنظر کند.
وی با بیان اینکه پرونده در حال حاضر در اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران بزرگ رسیدگی میشود، در پاسخ به این سؤال که آیا تاکنون درباره این پرونده، فردی به پلیس آگاهی احضار شده یا خیر نیز بیان کرد: فعلاً درباره این پرونده کسی به اداره دهم آگاهی تهران بزرگ احضار نشده است.
با سلام
با ابراز ناراحتی از فوت خانم نامداری عزیزو مجری دوست داشتنی، که اجرای برنامه هاشون را بشخصه دوست داشتم و لحظات خوبی را با اجرای بسیار خوبشان رقم زدند! روح آسمونیشون شاد
. بنده بشخصه اعتقاد دارم کسی تا در معرض سختی های بسیار قرار نگیرد مخصوصا اجحاف و ظلمی که قضاوت های ناآگاهانه در مورد افراد حقیقی و حقوقی رخ می دهد هیچ وقت امیدش ناامید نمی شود واز اینکه در جامعه با پدیده قضاوت های ناآگاهانه اینگونه دست و پنجه نرم می شود وهیچ تلاشی در خصوص از میان برداشتن این پدیده سم و کشنده برداشته نمی شود بسیار ناراحتم، چرا باید زندگی خصوصی افراد اینگونه بی مهابا در دسترس عموم باشد، زندگی شغلی بنظرم ربطی به زندگی خصوصی افراد ندارد، ضوابطی که در شغل افراد حاکم است با ضوابطی که افراد در زندگی شخصی دارند کاملا جدا از هم و متمایز است، افراد در زندگی شخصی تا آنجا که عرف جامعه حکم میکند آزادند البته نباید خارج از عرفی که در جامعه حکمفرماست رفتار کرد اما هیچ کسی حق ندارد در زندگی دیگران سرک بکشد
این یک مسئله اس، مسئله دیگر این است که خود افراد نیز باید در فضای مجازی حدالامکان تمام زندگی خود را مورد نمایش و شواف دیگران قرار ندهند،اینگونه به دیگران یاد می دهند تا حدی میتوانید با ما راحت باشید که به حریم خصوصی ما وارد نشده اید یعنی خودکاربر و مخصوصا افراد مشهور باید یک خط قرمزهای را برای دیگران ترسیم کنند تا هم احترام و حیا بین افراد رعایت شود و هم اینگونه زندگی اشخاص مورد هجوم قضاوت ها قرار نگیرد، بنظرم سواد رسانه ای از بیشتر این آسیب ها جلوگیری می کند
و نکته دیگر این است مسئولین بطور متعارف با کسیکه حالا یک اشتباهی را مرتکب شده رفتار کنند و تصمیم گیری خود را منوط به قضاوت عمومی قراردهند تصمیم گیری در مورد ممنوع تصویر کردن کسانیکه هنرمند هستند واقعا اجحاف است چون فرد با کلی آمال و آرزو هنر خود را دنبال میکند و اگر کمی خود راجای آن بنده خدایی که ممنوع آلکارشده بگذارنددر مورد تصمیم گیری خود کمی جانب انصاف را قرار می دهند، ما انسان ها هریک دلخوش به انجام کاری هستیم یکی با هنر مجری گری تلاطم های روحی و روانی خود را آرام میکند و دیگری با نوشتن یا موسیقی
بهرحال اینکه دریک مقطع تصمیم گرفته می شود که فردی کلا از فعالیت خود کنار زده شود، کل روحیه خود را می بازد و در مجموع فکر می کند که روزنه پیشرفت و امیداز وی سلب شده حالا بخاطره یک سهل انگاری و اشتباه، باید به افراد فرصت جبران داد، باید گذاشت افراد حرف بزنند، خالی شوند و بعد قضاوتشان کرد، نباید خفقان سکوت بر فرد حاکم شود وحرف هایی که در این مجال نمیگنجد بیش از این….
با تشکر از اظهار نظر شما