ش٫ آذر ۳ام, ۱۴۰۳

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

روایت تسنیم از شهید خبرنگاری که حسرت حضور در جبهه‌های حق علیه باطل داشت

1 دقیقه خوانده شده

خبرنگار شهید، حاج مسعود جان‌نثاری حسرت خود را عدم حضورش در جبهه‌های حق علیه باطل خوانده بود و شعر “مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک، چند روزی قفسی ساخته ام از بدنم” نیز به صورت مداوم ورد زبانش بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از خبرگزاری تسنیم ؛ پرواز سی-۱۳۰هرکولس نیروی هوایی ارتش ایران که برای پوشش خبری رزمایش عاشقان ولایت در چابهار واقع در جنوب‌شرقی ایران حامل اعضای ارتش و خبرنگاران بود، تنها لحظاتی پس از پرواز در حدود ساعت ۱۴ پانزدهم آذرماه ۱۳۸۴ در نزدیکی فرودگاه مهرآباد تهران و بر فراز یک محوطه مسکونی سقوط کرد.

پرواز سی-۱۳۰هرکولس نیروی هوایی ارتش ایران به علت نقص فنی در راه بازگشت به فرودگاه دچار آتش‌سوزی و برخورد با ساختمان مسکونی ۱۰ طبقه‌ای در شهرک توحید واقع در منطقه فرودگاهی مهرآباد شد، علاوه بر ۹۴ مسافر این پرواز، دست‌کم ۳۴ تن از ساکنان ساختمان و افراد حاضر در اطراف آن قربانی این حادثه شدند.

اما در این میان حاج مسعود جان‌نثاری از جمله خبرنگاران حاضر در این پرواز بود که با وجود علاقه بی‌حد و اندازه خود به گزارشگری، هیچ‌گاه برای گزارش رزمایش عاشقان ولایت در چابهار به مقصد نرسید. وی در مردادماه سال ۱۳۵۷ در محله لادان اصفهان چشم به جهان گشود و فرزند پنجم خانواده خود بود.

خبرنگار شهید حاج مسعود جان‌نثاری که همیشه گزارش‌های خود را به علت علاقه خاصش به امام زمان(عج) با “اللهم عجل لولیک الفرج” آغاز و با “یاعلی” به پایان می‌رسانید، ابتدا در رادیو جوان اصفهان مشغول به فعالیت و سپس به علت علاقه ویژه خود به رادیو قرآن به تهران عزیمت کرد و خبرنگار شبکه قرآن و جوان صدا و سیمای تهران شد.

وی حسرت خود را عدم حضورش در جبهه‌های حق علیه باطل خوانده بود و شعر “مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک، چند روزی قفسی ساخته ام از بدنم” نیز به صورت مداوم ورد زبانش بود، این در حالی است که در نامه‌ای که پس از شهادت وی نیز در میان کتابش پیدا شد نوشته شده بود: ” از ۱۳ سالگی آرزوی شهادت داشتم اما نمی‌دانم چرا تا به حال به تأخیر افتاده است.”

شهید مسعود جان‌نثاری دارای مدرک کارشناسی علوم ارتباطات از دانشکده صداوسیما بود و همیشه به دنبال ناب‌ترین سوژه‌های گزارشگری در گردش بود. لازم به ذکر است که شهید جان‌نثاری در روز شهادت خود دارای ۲ بلیط به مقصدهای اهواز و چابهار بوده که در نهایت بلیط چابهار برای شرکت در رزمایش ولایت را برگزیده است.

پس از شهادت شهید جان‌نثاری با وجود پیگیری‌های متعدد مسئولان صدا وسیما و همچنین خانواده این شهید، اجازه خاکسپاری پیکر وی در گلستان شهدا داده نشد و در نهایت پیکر شهید مسعود جان‌نثاری در ۱۹ آذرماه ۱۳۸۴ با حضور گسترده مردم شهید پرور اصفهان در باغ رضوان به خاک سپرده شد.

روایت تسنیم از شهید خبرنگاری که حسرت حضور در جبهه‌های حق علیه باطل داشت

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *