ج٫ اردیبهشت ۲۶ام, ۱۴۰۴

خبرنگاران و رسانه

حاوی اخبار صنف خبرنگاران، اصحاب مطبوعات و رسانه‌های کشور

ریسک بالای هوش مصنوعی برای سازمان‌های خبری

1 دقیقه خوانده شده
مطالعات نشان می‌دهد همان‌طور که اعتماد به رسانه‌های خبری جهان رو به کاهش است، هوش مصنوعی حداکثر ریسک ممکن را برای سازمان‌های خبری دارد.
ریسک بالای هوش مصنوعی برای سازمان‌های خبری

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرنگاران و رسانه و به نقل از سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا؛ فناوری همواره در حال تغییر و شکل دادن به پوشش‌های خبری است و هوش مصنوعی (AI) چالش‌های جدیدی را برای صنعت خبر ایجاد می‌کند. هوش مصنوعی همچنین به ترافیک وبگاه‌ها و برنامه‌های خبری جهت می‌دهد و می‌تواند به ایجاد ابهام‌های بیشتر در مورد ظاهر محیط‌های اطلاعاتی در چند سال آینده منجر شود.

در حال حاضر با تعلیق کارمندان، تعطیلی رسانه‌های خبری و سایر موارد مشابه در جهان که به دنبال افزایش هزینه‌ها و کاهش درآمدهای تبلیغاتی ایجاد شده است، افزایش سوءظن‌ها نسبت به استفاده شدن یا نشدن از هوش مصنوعی در ایجاد و ارائه اخبار، اعتماد جامعه را به رسانه‌ها به حدود ۴۰ درصد کاهش داده است.

ریسک بالای هوش مصنوعی برای سازمان‌های خبری

تأثیر توسعه هوش‌مصنوعی بر رسانه‌های خبری

مطالعه‌ای روی ۱۰ هزار نفر در ۴۷ کشور نشان داد که سوءظن‌های گسترده‌ای در مورد چگونگی استفاده از هوش‌مصنوعی برای اخبار پراهمیتی همچون سیاست یا جنگ وجود دارد و درصد بالایی از پاسخ‌دهندگان از اشاعه اخباری که به‌طور عمده با هوش مصنوعی تولید می‌شوند، احساس ناراحتی دارند. با این حال مطالعه نشان می‌دهد که پاسخ‌دهندگان استفاده از هوش مصنوعی را برای تسهیل فعالیت‌های پشت صحنه همچون رونویسی تأیید می‌کنند.

چالش دیگری که برای سازمان‌های خبری وجود دارد، افزایش استفاده از پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی برای آگاهی از اخبار است که تأثیرگذاری بالاتری نسبت به شرکت‌های رسانه‌ای اصلی دارند. در اصل در دنیای امروز اینفلوئنسرهای شبکه‌های اجتماعی تأثیر بسیار بالایی بر پذیرش اخبار دارند و اطلاعات ارائه‌شده توسط آن‌ها در هر زمینه‌ای، بسیار مورد استقبال واقع می‌شود.

ریسک بالای هوش مصنوعی برای سازمان‌های خبری

سازمان‌های خبری و هوش‌مصنوعی

اتاق‌های خبری در تلاش برای رقابت با شرکت‌های هوش‌مصنوعی همچون گوگل و اپن‌ای‌ال OpenAI هستند که فناوری خلاصه کردن اطلاعات وبگاه‌های خبری را دارند، اما در عین حال تلاش می‌کنند تا از هوش مصنوعی بهره لازم را ببرند، زیرا این فناوری می‌تواند هزینه‌های آن‌ها را کاهش دهد و محتواهای ارائه‌شده توسط آن‌ها را برای کاربران شخصی‌سازی کند. در بعضی نقاط جهان نیز رسانه‌ها از مجریان اخبار رادیویی و مجریان تلویزیونی ساخته شده با هوش‌مصنوعی بهره می‌برند.

با این وجود رسانه‌های خبری سنتی هنوز در مراحل اولیه استفاده از هوش‌مصنوعی قرار دارند که این امر حداکثر خطر برای سازمان‌های خبری محسوب می‌شود. نگرانی‌های گسترده‌تر در مورد سیل محتوای مصنوعی در پلت‌فرم‌های آنلاین به این معنی است که کوچک‌ترین اشتباه، اعتماد عموم را به راحتی از بین می‌برد.

لینک کوتاه: http://khabarnegaranvaresane.ir/?p=17053

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *